Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 21:32

Trener Budućnosti: Manji budžet, ali igračima sam rekao da imamo nesumnjiv kvalitet

„Primarni cilj je plasman među četiri i da pokušamo da se borimo za titulu“, jasan je Petar Mijović

Budućnost se polako okuplja i uskoro će krenuti sa pripremama za novu sezonu. O svemu tome i smanjenom budžetu pričao je i trener Plavih Petar Mijović.

Prema njegovim riječima, bez obzira na budžete, Partizan, Cedevita Olimpija i Zvezda prave jake timove.

Naš budžet je nešto manji, ali mi imamo obavezu da napadnemo pobedu u svim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mečevima. Da maksimalno posvećenim radom dovedemo sebe u situaciju da pobjđujemo do kraja. Uz primarni cilj plasmana među četiri, i da pokušamo da se borimo za titulu. Sa pristupom da pokušamo da dođemo do trijumfa u svakom narednom meču, možemo doći do ostvarenja dugoročnih ciljeva. Moram naglasiti da su momci došli u izuzetnom stanju na početak priprema. Svi su nakon 5. jula bili u ozbiljnom trenažnom procesu individualno“, rekao je Mijović.

On je najavio da Budućnost počinje sa treninzima u dvorani Verde.

"Već od četvrtka nam stižu Edžim i Von. Apić je tu od prvog dana. Poseban kvalitet vidim u domaćim igračima, koji su produžili ugovore. Igračima sam rekao na sastanku da već imamo nesumnjiv kvalitet. Siguran sam da ćemo među domaćim igračima imati možda i najbolje pojačanje. Očekujem među igračima koji imaju ozbiljne kvalitete, da budu nosioci ovog projekta u narednim sezonama“, rekao je Mijović.

Pa dodao...

Pokušaćemo da se spremimo za izazovnu sezonu, sa dosta imperativa. Nadam se da će biti uspešna, da potvrdimo kvalitet, da potvrdimo dobar plasman iz prethodne sezone. I da potvrdimo ono što je činjenica, da nam je organizaciono i u svim segmentima mesto u vrhu ABA lige“, rekao je Mijović.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.