Trener Borca ljut: Uveo bih fudbalerima radno vreme!

Izvor: Mondo, 15.Nov.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Borca ljut: Uveo bih fudbalerima radno vreme!

Trener fudbalera banjalučkog Borca Darko Vojvodić ogorčen je zbog eliminacije iz Kupa Republike Srpske od prnjavorskog Ljubića. Trening odmah iz autobusa, pa sastanak u 6 ujutro, pa novi trening!

Ono što je posle poraza banjalučkog tima od Ljubića (1:2), ekipe koja se trenutno nalazi na petom mestu Druge lige Republike Srpske - grupa "Zapad", trener Borca obećao, to je i ispunio!

Darko Vojvodić je po povratku ekipe u Banjaluku iz Prnjavora naredio žestok trening >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako bi igračima poslao jasnu poruku da "nema igranja sa renomeom banjalučkog kluba".

"Ono je stvarno bila bruka i sramota i odmah po silasku iz autobusa,  imali smo trening. Jutros smo imala sastanak u šest ujutro, pa danas u 13 časova novi trening. Da nemamo utakmicu u subotu, uveo bih im i radno vreme svaki dan od sedam ujutro", rekao je Vojvodić za MONDO.

Dodao je da su "fudbaleri Borca u odnosu na veliku većinu običnih ljudi, koji svakodnevno idu na posao, ipak privilegovani u našem društvu".

"To moraju da shvate. Naravno, osim ovog prvog poraza, ostvarili su maksimalan učinak i izvukli sve što se moglo. Ali, ako sam rekao da je trofej u Kupu RS nešto što Borac želi da osvoji, onda nema 'zezanja' sa tim", poručio je strateg Banjalučana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.