Trećeg dana Vimbldona na terenu petoro srpskih tenisera

Izvor: Beta, 25.Jun.2014, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trećeg dana Vimbldona na terenu petoro srpskih tenisera

BEOGRAD, 25. juna 2014. (Beta) - Trećeg dana takmičenja na Vimbldonu, u sredu, na teren će izaći petoro srpskih tenisera.

U pojedinačnoj konkurenciji nastupiće Novak Djoković i Bojana Jovanovski, dok će na terenu u konkurenciji parova igrati Nenad Zimonjić, Vesna Dolonc i Jelena Janković.

Prva će na teren izaći Vesna Dolonc, koja će u paru s Čileankom Danijelom Segel igrati od 12.30 prvi meč na terenu 10 protiv nemačke kombinacije Julija Gerges >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << i Ana-Lena Grenefeld.

Jovanovski će meč drugog kola u singl konkurenciji protiv Beloruskinje Viktorije Azarenke odigrati na terenu tri. Taj susret je treći po rasporedu.

Zimonjić i Kanadjanin Danijel Nestor igraće protiv Italijana Andreasa Sepija i Paola Lorencija na terenu sedam. Taj susret je poslednji po rasporedu na tom terenu.

Najbolji srpski teniser, Novak Djoković, meč drugog kola protiv Čeha Radeka Štepaneka odigraće na centralnom terenu. Taj meč zatvoriće treći dan Vimbldona.

U ženskom dublu nastupiće i Jankovićva, koja će u paru s Ruskinjom Alisom Klejbanovom igrati protiv Sare Erani i Roberte Vinči, ali još nije poznato na kom terenu i u koliko sati.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIMBLDON (3. dan): Novak zatvara šou

Izvor: Mondo, 25.Jun.2014

Trećeg dana takmičenja na Vimbldonu na teren će izaći petoro srpskih tenisera.

Nastavak na Mondo...

Vimbldon, dan treći - Nole, Bojana i dublovi na sceni

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2014

Novak Đoković i Bojana Jovanovski u sredu će se boriti za plasman u treće kolo Vimbldona, a na scenu će i naši predstavnici u dubl konkurenciji.

Nastavak na Sportske.net...

Poraz Vesne Dolonc u dublu

Izvor: Beta, 25.Jun.2014

BEOGRAD, 25. juna 2014. (Beta) - Srpska tenisera Vesna Dolonc i Čilenka Danijela Segel poražene su u sredu u prvom kolu Vimbldona u konkurenciji dublova...Dolonc i Segel su izgubile od nemačkog dubla Julija Gerges i Ana-Lena Grenfeld sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3...Dolonc je ovim porazom završila...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.