Treća vezana tripla kruna Seltika, poznat i trener za narednu sezonu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća vezana tripla kruna Seltika, poznat i trener za narednu sezonu! (foto)

Dominacija se nastavlja.

Fudbaleri Seltika su slavili u finalu Kupa Škotske protiv Hartsa rezultatom 1:2 (0:0), te su tako došli do trofeja, trećeg u ovoj sezoni.

Poveli su ipak fudbaleri Hartsa preko Edvardsa u 53. minutu, ali je to pokrenulo "Kelte".

Igrao se 62. minut kada je talentovani Odson Eduard poravnao rezultat sa bele tačke, da bi bivši fudbaler Pari sen Žermena 20 minuta kasnije i preokrenuo rezultat, na asistenciju Lustiga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Do kraja nije bilo promene rezultata, Seltik je zadržao prednost, te je treću godinu zaredom osvojio triplu krupu u Škotskoj.

U 21. veku su osvojili 30 trofeja, Skot Braun je bio deo tima u osvajanju 19 od pomenutih 30, a veoma je interesantno da isti broj trofeja kao borbeni vezista u ovom veku ima i Pari sen Žermen.

Barsa je osvojila 16 trofeja, "Kelti" imaju duplo više trofeja u ovom veku od Juventusa!

🏆 Major domestic trophies won in the 21st century:

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 30 - Celtic

💚 19 - Scott Brown at Celtic

🇫🇷 19 - PSG

🇪🇸 16 - Barcelona

🇮🇹 15 - Juventus

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 13 - Man Utd

🇳🇱 12 - Ajax

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 10 - Man City

🇪🇸 8 - Real Madrid

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 8 - Arsenal

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 5 - Liverpool#CelticFC #ScottishCupFinal pic.twitter.com/EvfEAprNuP

— William Hill (@WilliamHill) 25. мај 2019.

Kao šlag na tortu došla je i informacija da je uprava Seltika odlučila da ponudi legendi kluba Nilu Lenonu posao za stalno, pa će tako čovek koji je doveden kao privremeno rešenje nakon odlaska Rodžersa, nastaviti da vodi trofejni klub i naredne sezone.

📝 We are delighted to announce that Neil Lennon has been offered the job as permanent #CelticFC manager and the details will be confirmed in the coming days 🍀⚪️ #TrebleTreble pic.twitter.com/riIbbdkB7I

— Celtic Football Club (@CelticFC) 25. мај 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HEROJ PARTIZANA BOJAN OSTOJIĆ ZA KURIR: Želim još da igram za crno-bele, bez obzira na ostale ponude! Došao sam na proslavu Kupa, nisam mogao da ih odbijem!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2019

Fudbaleri Partizana osvojili su Kup Srbije četvrtu godinu zaredom pošto su u finalu ovog takmičenja na Marakani savladali večitog rivala Crvenu zvezdu rezultatom 1:0. Najzaslužniji za ovu pobedu bio je iskusni štoper crno-belih Bojan Ostojić koji je u 14. miuntu duela pogodio mrežu domaćina...

Nastavak na Kurir...

DFB Pokal - Bajern ubedljivo do duple krune! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019

Fudbaleri minhenskog Bajerna objedinili su trofeje u nemačkom fudbalu ove sezone...Izabranici Nika Kovača slavili su u finalu nemačkog kupa (DFB Pokal) protiv RB Lajpciga rezultatom 0:3 (0:1), te su tako osvojili duplu krunu u sezoni 2018/19...Igrao se 29. minut kada su došli do prednosti, Alaba...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.