Transfermarkt UTROSTRUČIO Sadikovu vrednost za samo dva meseca, ali Partizan ima i JOŠ SKUPLJEG igrača!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2020, 17:53

''Transfermarkt'' UTROSTRUČIO Sadikovu vrednost za samo dva meseca, ali Partizan ima i JOŠ SKUPLJEG igrača!

Muzika za uši čelnicima Partizana i stručnom štabu, pa i navijačima.

Specijalizovani fudbalski portal ''Transfermarkt'' objavio je nove, ažurirane tržišne vrednosti fudbalera.

Kada je u pitanju ekipa Partizana, najveću pažnju privlači veliki skok tržišne vrednosti najboljeg strelca crno-belih Umara Sadika. Nigerijac je u aprilu na pomenutom sajtu procenjivan na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dva miliona evra, a sada, dva meseca kasnije, njegova vrednost se procenjuje čak tri puta više - šest miliona evra!

Ipak, i pored tako velikog skoka Sadikove cene, on i dalje nije najskuplji u aktuelnom sastavu Partizana. Ne računajući Strahinju Pavlovića, koji je se već rastao sa Partizanom i čija se vrednost procenjuje na 10 miliona evra koliko je Monako i platio klubu iz Humske, ''Transfermarkt'' je procenio da među crno-belima sada najviše vredi talentovani Filip Stevanović, čija je vrednost sa 3.6 miliona skočila na osam miliona evra!

Od ostalih, Bibars Natho se procenjuje na tri miliona evra, Lazar Marković na 2.6 (u aprilu vredeo 3.2 miliona), Takuma Asano na 2.5, Sejduba Suma na 2.3, Saša Zdjelar i Nemanja Miletić na 2.2 miliona, Aleksandar Šćekić na 1.6, Slobodan Urošević na milion i po, Lazar Pavlović na 1.3 miliona, a Bojan Matić na milion evra.

Ono što crno-bele može da brine je pad vrednosti njjihovih golmana - i Stojković i Stevanović se sada procenjuju tek na po 400.000, a mladi Popović na 200.000 evra.

Ukupna vrednost ekipe Partizana sada je procenjena na 48.6 miliona evra, ali treba dodati da je tu uračunato i 10 miliona vrednosti Strahinje Pavlovića.

-
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kako je ''Transfermarkt'' procenio srpskog šampiona, Zvezdina deca sada vrede mnogo više!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2020

Zvezda je ovog proleća osvojila titulu, ali i promovisala nekolicinu svojih najtalentovanijih igrača iz omladinske škole. Kako se to odrazilo na njihovu tržišnu vrdnost?..Preneli smo već, ''Transfermarkt'' je ponovo ažurirao cene igrača na fudbalskom tržištu, a ovoga puta bavimo se njihovom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.