Transferi UŽIVO - Poslednji dan prelaznog roka, u Nemačkoj i Italiji je gotovo, Englezi i Španci još uvek kupuju!

Izvor: Sportske.net, 31.Jan.2020, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi UŽIVO - Poslednji dan prelaznog roka, u Nemačkoj i Italiji je gotovo, Englezi i Španci još uvek kupuju!

Za nama je još jedan uzbudljiv dan u kojem su klubovi iz pet najjačih liga u Evropi imali priliku da isprave svoje letnje greške.

Večeras su završeni prelazni rokovi kada se radi o pet najjačih liga u Evropi, tokom čitavog dana videli smo veoma zanimljive transfere, a oni nas tek očekuju kada klubovi završe papirologiju i krenu sa predstavljanjima koliko sutra.

U Srbiji je prelazni rok do 7. februara, u Rusiji do 22. februara, a najkasnije završavaju Kinezi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 27. februara, tako da treba očekivati još transfera.

Ovako je to bilo danas:

00:00 - Simeone ima muke sa ofanzivnim delom od odlaska Grizmana, teško Atletiko postiže golove i traži se rešenje. Da li je to bivši igrač? Kavani je odustao od Atletika.

09:20 - Marota u Interu je rekao da je prelazni rok gotov dolaskom Eriksena, ali niko mu ne veruje. Do kraja dana bi mogao da dođe i napadač.

9:35 - Partizan putuje u Katar, a u timu Sava Miloševića novo ime, vraćen je igrač sa pozajmice i našao se u avionu.

9:40 - Marko Arnautović je pokušao da pobegne iz Kine. Da li je uspeo - čitajte OVDE.

9:55 - Sat otkucava, a Čelsi čeka neverovatno pojačanje. Ostaće bez Žirua, to je izvesno, a na njegovo mesto bi mogao da stigne još bolji igrač.

9:56 - Mihael Krmenčik, ofanzivni fudbaler Viktorije Plzenj, prešao je u Briž.

10:12 - Barselona je platila 7 miliona evra za vezistu i prosledila ga u Valjadolid. Može da plati još 4 miliona evra bonusa.

10:38 - Jago Falke je novi fudbaler Đenove, dolazi na pozajmicu iz Torina do kraja sezone uz mogućnost otkupa.

10:50 - Atletiko Madrid se dogovorio sa nekadašnjim krilnim igračem. Potpis u toku dana, najveći transfer do sada.

10:51 - Ravel Morison se dogovorio sa Midlsbrom, uskoro i njegov potpis, ide na pozajmicu iz Šefilda.

11:00 - Janis Hadži je stigao u Rendžers za napad na titulu! Stigao je na pozajmicu iz Genka u kom je briljirao ove sezone.

11:18 - Brajan Hil iz Sevilje prelazi u Leganes na pozajmicu do kraja sezone.

11:20 - Fiorentina je dovela dva pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka. Jednog je platila 20 miliona evra. Opširnije OVDE.

11:30 - Nije samo Dejan Joveljić pojačanje Anderlehta, novi igrač ovog kluba biće i jedan iz Juventusa!

11:35 - Igor Hulio je novo pojačanje Fiorentine, treće danas. Radi se o štoperu koji ima 21 godinu, dolazi iz SPAL-a, inače je Brazilac.

11:44 - Arsenal je doveo Sedrika Soareša!

11:45 - Marsel Langer je stigao u Harts na pozajmicu iz Šalkea, a Luka Ranijeri je stigao u Askoli iz Fiorentine.

11:50 - Famoznih 12 miliona je ostalo Totenhemu, ali su krenuli po zvezdu Reala i ostali praznih šaka! Opširnije OVDE.

12:00 - Kakva je situacija u Mančester junajtedu? Nije baš najbolja, čeka se napadač, pitanje je ko će to biti, a opcija ponestaje. Ipak, jedno ime se izdvojilo.

12:23 - Juventus je završio posao oko odlaska Emrea Džana. Ovaj vezni igrač karijeru nastavlja u Dortmundu, a ovo su brojke! Podsetimo, Juventus ga je doveo bez obeštećenja.

12:26 - Krilni igrač Kamil Grosicki (31) je novo pojačanje Vest Bromvič Albiona. Stiže kao pojačanje iz Hala.

12:40 - Barselona je završila posao oko napadača koji stiže tek u julu. Ukupna cena - 30 miliona evra!

13:00 - Janik Karasko je zvanično fudbaler Atletiko Madrida!

13:01 - Petar Škuletić je promenio sredinu. On će se u nastavku karijere boriti za titulu!

13:05 - Blerim Džemaili je novo pojačanje Šenžena. On je napustio Bolonju i na opšte iznenađenje otišao u Kinu, imajući u vidu trenutno stanje u toj državi.

13:34 - Mirko Antenući je novo pojačanje Vitorije u Portugalu. Ovaj fudbaler je poslat na pozajmicu iz Rome.

14:30 - Rišairo Živković se vratio u Evropu!

14:45 - Dejan Joveljić je zvanično u Anderlehtu!

15:00 - Olivije Žiru će skoro sigurno ostati u Čelsiju, ako je verovati Frenku Lampardu.

15:09 - Nekoliko transfera u samo par minuta. Prvo se Mateus Kunja preselio iz Lajpciga u Hertu, a onda je Vinsent Kozielo iz Kelna prešao u drugu ligu Francuske, gde će nastupati za Pariz. Potom je Zelke iz Herte prešao u Verder na pozajmicu, a onda je Fiorentina dovela Kristijana Kuamea iz Đenove za 10 miliona evra. Sve je završio Kaprari iz Sampdorije koji je prešao u Parmu na pozajmicu.

15:30 - Ervin Zukanović (32) je prešao u SPAL iz Al-Ahlija.

15:45 - Štefan Ilsanker je novo pojačanje Ajntrahta iz Frankfurta, došao je iz Lajpciga.

16:38 - Boateng menja klub, više OVDE.

16:40 - Mančester junajted doveo golmana! U pitanju je mladi Nejtan Bišop (20), dolazi iz Sautenda, parafirao je ugovor na dve i po godine i najpre će se pridružiti razvojnom timu.

17:00 - Benfika je dovela bivšeg igrača Brage i portugalskog reprezentativca Dijega Sousu iz Šenžena, na pozajmicu do kraja sezone.

17:25 - Da li se Zidan predomislio?

17:26 - Keisuke Honda ima novi klub! Potpisao je za brazilski Botafogo!

17:47 - Šta se to dešava u Mančesteru, Siti se dogovorio sa Nemcima?

18:00 - Prelazni rok u Nemačkoj je završen, a u poslednjim trenucima odjeknula je "bomba"!

Anhelinjo je iz Mančester sitija prešao u Lajpcig, na pozajmicu do kraja sezone, sa pravom otkupa narednog leta za 30 miliona evra!

Foto: screenshot - twitter.com/RBLeipzig_EN

18:13 - Mančesterova potraga za napadačem se nastavlja, neće odustati, nameće se i rešenje? Više OVDE.

18:43 - Zvanično, Barsa kupila Brazilca!

18:55 - Francuski reprezentativac Stiven Nzonzi se vratio u domovinu, potpisao je za Ren. U pitanju je pozajmica sa pravom otkupa, dolazi iz Rome u kojoj se nije snašao, a prvi deo sezone je proveo na pozajmici u ekipi Galatasaraja.

19:13 - Više nema dileme, Borusija ozvaničila obavljen posao sa "Starom damom"!

19:27 - Borha Baston ponovo u Premijer ligi! Nakon ne preterano uspešne epizode u Svonsiju, sada će se okušati u Aston Vili.

19:49 - Sampdorija dovela La Guminu iz Empolija, šuška se da stiže i Maja Jošida iz Sautemptona.

19:50 - "Zanka" Jorgensen, bivši štoper Hadersfilda, napustio Fenerbahče i pojačao Fortunu Dizeldorf, kojoj predstoji velika borba za opstanak u Bundesligi.

19:51 - Zvanično, Marko Pjaca na pozajmici u Anderlehtu. Juve ga je pustio na pozajmicu do kraja sezone, ali postoji mogućnost da i narednu takmičarsku godinu Hrvat provede u Briselu, na još jednoj pozajmici.

19:53 - Milan nije isterao svoje, igrač bio na pregledima, ali se vratio u Englesku! Ipak, pronađeno je rešenje, više OVDE.

20:00 - Prelazni rok u Italiji je završen, videćemo da li su neki poslovi obavljeni u "minut do 12"!

20:14 - Srpski ofanzivac napustio PL i "galebove", po bolju minutažu na Pirineje.

20:55 - Šefild nastavlja radno u poslednjem danu zimskog prelaznog roka, posle Živkovića stigao i mladi štoper Panajotis Retsos iz Bajer Leverkuzena na pozajmicu do kraja sezone.

21:18 - Borusija nastavlja sa poslovima, ovog puta prodaja je u pitanju. Akademac "milionera" pojačao Hofenhajm za deset miliona evra!

21:38 - Svetozar Marković se nakon odlaska iz Partizana nije naigrao u Olimpijakosu, pa će u narednih šest meseci sticati iskustvo u novoj sredini.

21:48 - Prelazni rok u Italiji je završen pre skoro dva sata, ali Milan je stigao da potpiše još jednog fudbalera. Više o tome OVDE.

21:56 - Još jedan zanimljiv posao u Seriji A, Alberto Paloski je pojačao Kaljari gde je stigao na pozajmicu do kraja sezone iz SPAL-a.

22:06 - Reper u Kalču! Nije šala, Sasuolo doveo momka sa milionskim pregledima svojih pesama na Jutjubu. Više o tome možete da pročitate OVDE, a u međuvremenu posao je ozvaničen.

22:24 - Predrag Rajković je dobio dvojicu novih saigrača u svlačionici poslednjeg dana prelaznog roka. Rem su pojačali kapiten mlade reprezentacije Belgije Vut Faes iz Ostendea koji će biti pozajmljen do kraja sezone, kao i Holanđanin Kaj Sirhuis iz Ajaksa.

22:28 - Čitava planeta željno iščekuje ishod trke sa vremenom Mančester junajteda. Odion Igalo je prihvatio sve lične uslove, ali potrebno je ubediti kineski Šangaj Šenhua da ga pusti na pozajmicu do kraja sezone. Ostalo je još sat i po vremena, da li i dovoljno za "crvene đavole"?

22:42 - Talentovani defanzivac je višak u Čelsiju, pa je promenio klub, ostaje u Premijer ligi.

22:57 - Pakleni posao Fiorentine, za jedan dan potrošili skoro 70 miliona evra!

23:20 - Pao dogovor između Barselone i Francuza, to bi Katalonce moglo da košta 15 miliona evra!

23:31 - Sada više nema dileme, Mančester junajted će u narednim satima dobiti veliko pojačanje u napadu. Ono će koštati svega četiri miliona funti, više o tome pročitajte OVDE.

23:43 - Zanimljiv potez, "Turski Mesi" završio u Grčkoj!

23:51 - Borha Baston pojačao je Aston Vilu, Španac je stigao iz Svonsija kao slobodan igrač.

23:57 - Dete Real Sosijedada Ruben Pardo napustio je Baskiju nakon deset godina u prvom timu kako bi pojačao francuski Bordo.

00:00 - GOTOVO!

Sada je prelazni rok u svih pet najjačih evropskih liga i zvanično gotov, kako smo napomenuli, određeni poslovi će biti ozvaničeni koliko kasno noćas ili izjutra, pa treba očekivati još mnogo informacija u narednim danima.

Nadamo se da je i vaš voljeni tim dobio ono što je želeo.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.