Transferi? Kavez pun ludaka!

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 10:04

"Transferi? Kavez pun ludaka!"

Uli Henes, bivši predsenik Bajerna iz Minhena, poznato je po tome da nema dlaku na jeziku.

U jednom od poslednjih intervjua, ispričao je kako ne može da se načudi kako se klubovi ponašaju po pitanju transfera.

Henes, koji je godinama bio na čelu Bajerna, kaže da se u fudbalu mnogo toga promenilo.

"Danas, ceo svet traži nove igrače kada se neko povredi i izostane tri nedelje. Često vidim besmisao u ovom poslu", kaže Henes i dodaje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Uzbuđenje oko transfera tokom prelaznih rokova me često ostavlja bez teksta. Jednom sam ekao, 'ovo je kavez pun ludaka'. Izveštaji iz prelaznih rokova samo potvrđuju moje mišljenje", poručio je Henes.

Poznato je da je zbog utaje poreza neko vreme morao da provede i iza rešetaka.

On je osuđen 2014. godine na 3,5 godine u zatvoru. Pušten je ranije, 2016. godine, a ostatak kazne mu je suspendovan.

Henes se prisetio epizode kada mu je u posetu dolazio bivši trener Bajerna, Otmar Hicfeld, koji je bio poznat kao veoma pedantan stručnjak.

"Tipičan Otmar Hicfeld. Ja to nikad ne bih uradio, ustao bih u šest i možda bih kasnio. Ali ne, Otmar je došao noć pre toga, tako da bi pred zatvorskom kapijom bio tačno na vreme. Želeo je da donese bocu vina, ali to nije dozvoljeno u zatvoru. Umesto toga, posetilac može da unese dva evra i kupi čokoladu. Uživali smo jedući je zajedno", rekao je Henes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.