Transferi: Brazilci nude klupu Gvardioli, Song se dogovorio sa Barsom, Vukić mora da ode!

Izvor: Blic, 12.Avg.2012, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi: Brazilci nude klupu Gvardioli, Song se dogovorio sa Barsom, Vukić mora da ode!

Letnja fudbalska pijaca uveliko traje, a kao i uvek, na ovom mestu možete pročitati sve glasine, spekulacije i dogovorene transfere. Ostanite uz Blicsport.rs blog uživo posvećen letnjem prelaznom roku, svakog dana, pa sve do 31. avgusta kada se završava prelazni rok.

21:08 - Laku noć

To bi bilo sve za današnje izdanje bloga uživo posvećenog letnjoj fudbalskoj pijaci.

Ostanite uz Blicsport.rs jer nastavljamo i sutra da vas obaveštavamo o dešavanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz sveta fudbala.

20:59 - Ola Toivonen na korak od dolaska u Njukasl

Napadač PSV-a Ola Toivonen mogao bi tokom naredne nedelje da potpiše ugovor sa engleskim Njukaslom.

Švedski fudbaler procenjen je na osam miliona funti a crno-beli su spremni da izdvoje tu sumu za njega.

20:23 - Manćini: Za Siti prelazni rok još nije gotov

Italijanski stručnjak i menadžer Mančester sitija Roberto Manćini poručio je pre nekoliko dana da je za klub ovaj prelazni rok završen, da bi već tokom vikenda promenio stav.

"Tražimo nove igrače. Ne znam još koje, moraću o tome da porazgovaram sa sportskim direktorom kluba", rekao je Manćini posle pobede nad Čelsijem u Komjuniti šildu.

19:59 - Brazilci hoće Gvardiolu umesto Menezesa

Neuspeh u finalu Olimpijskih igara i poraz od Meksika poprilično su iznervirali Brazilce koji su izgubili poverenje u dosadašnjeg selektora Mana Menezesa.

Prema pisanju tamošnjih medija, u fudbalskom savezu ove zemlje uveliko se spominje ime Pepa Gvardiole koji je meta broj jedan za Mondijal 2014. i samim tim, Olimpijske igre u Riju.

Teško je očekivati da bi Pep tek tako odustao od vođenja neke ekipe van evropskog područja, ali u fudbalu je sve moguće.

19:14 - Mozes na pragu Stamforda, Čelsi se dogovorio sa Viganom

Nastavlja Roman Abramović besomučno da troši pare ovog leta, gotovo kao nikad do sada.

Čelsi je navodno sve dogovorio sa Viganom oko prelaska Viktora Mozesa u London za sumu od devet miliona funti, što je konačno aminovao i prvi čovek Vigana Dejv Vilan.

U narednim danima treba očekivati da se mladi Nigerijac dogovori sa evropskim prvakom, prođe lekarske preglede i pojača četu Roberta di Matea.

18:23 - Anita stiže u Njukasl iz Ajaksa

Želja trenera Njukasla Alana Pardjua zvana Vurnon Anita mogla bi uskoro da mu se ispuni.

"Svrake" su se dogovorile sa Ajaksom oko visine transfera, ostalo je još da samo utanače sve sa levim bekom koji će od ove sezone nositi crno-beli dres kluba sa Sent Džejms parka.

17:31 - Milan se umešao u trku za Sahina

Prema pisanju italijanskih medija, Nuri Sahin bi karijeru mogao da nastavi u Milanu.

Bivši vezista Dortmunda prošlog leta je došao u Real, ali se zbog povrede nije nametnuo Žozeu Murinju, koji je spreman da ga pošalje na pozajmicu.

Kao naredna destinacija pominjao se Arsenal, ali bi planove "tobdžijama" mogao da pokvari Milan, koji je ovog leta krenuo u totalno renoviranje tima.

16:24 - Čelsi pošto-poto želi Kavanija, nude Napoliju i Meireleša

Čelsi je baš zapeo da ovog leta dovede napadača Edinsona Kavanija, a koliko im je stalo govori i to da su spremni da pošalju Raula Meireleša u Napoli.

Odlaskom Drogbe sa Stamford bridža, napad nije adekvatno popunjen, pa aktuelni evropski prvak ne odustaje od Kavanija koji više nije u tako dobrim odnosima sa upravom Napolitanaca.

15:19 - Fiorentina juri Dos Santosa

Đovani dos Santos i dalje pokušava da napusti Totenhem u kojem nikako da stekne status startera, a najnoviji tim koji je zainteresovan za meksičkog reprezentativca je Fiorentina.

"Ljubičasti" su, za razliku od ostalih konkurenata koji žele Dos Santosa na pozajmicu, spremni da trajno dovedu Meksikanca.

14:53 - Rodvel prešao iz Evertona u Mančešter Siti

Doskorašnji fudbaler sredine terena Evertona Džek Rodvel karijeru će nastaviti u Mančester Sitiju.

Everton nije saopštio koliko novca će dobiti na ime obeštećenja za 21. godišnjeg fudbalera.

Rodvel će biti prvo pojačanje Sitija u letnjem prelaznom roku, tokom kojeg je menadžer kluba Roberto Manćini kritikovao vlasnike zbog slabe aktivnosti.

Novi fudbaler Sitija, Rodvel prošle sezone za Everton je odigrao 17 utakmica i postigao dva pogotka.

Rodvel je prošle godine debitovao za seniorsku reprezentaciju Engleske, a do sada je zabeležio dva nastupa.

14:21 - Aleks Song se dogovorio sa Barselonom

Aleks Song se dogovorio sa Barselonom, a katalonski gigant će sledeće nedelje započeti pregovore sa Arsenalom nakon što je utanačio detalje ugovora sa kamerunskim reprezentativcem.

Stameni vezista prošle godine je upisao 11 asistencija i na taj način dospeo na radar Barselone koja će za njegov potpis morati da izdvoji oko 15 miliona evra.

On će u slučaju transfera potpisati petogodišnji ugovor sa vicešampionom Španije.

13:52 - Zvonimir Vukić mora da ide iz Partizana

Iskusni fudbaler Partizana Zvonimir Vukić moraće da ide iz Partizana pošto mu je rečeno da klub više ne računa na njega.

Iako je u prošloj sezoni postigao 17 golova, od kojih su neki Partizanu doneli i titulu u domaćem prvenstvu, zasluge Vukića očigledno su u međuvremenu zaboravljene.

13:29 - Spahić menja Dijavaru u Marseju?

Fudbaler Sevilje Emir Spahić mogao bi da pređe u Olimpik iz Marseja koji traži zamenu za povređenog Sulejmana Dijavaru.

Kako će defanzivac biti povređen do oktobra, Marsej ništa ne želi da prepusti slučaju, te je više puta uprava podvukla ime Spahića.

Ono zbog čega se Francuzi kolebaju povodom ulaska u pregovore je Spahićev temperament, koji im se nimalo ne sviđa.

13:12 - Ljorente nastavlja da kopira Van Persija

Fernando Ljorente polako ali sigurno postao je tema broj jedan u španskim medijima, kada je reč o finišu prelaznog roka.

Napadač Atletika neće da potpiše novi ugovor i preti odlaskom, samo u odnosu na Robina Van Persija, koji primenjuje slične metode u Arsenalu, Ljorente nije toliko zainteresovan za obnavljanje vernosti, koliko da se oproba u drugoj sredini.

Zainteresovani za njega morali bi da znaju da je otkup ugovora 36 miliona evra, a i Atletik će, ako Fernando odluči da ode, morati da snizi ovu cifru.

12:44 - M'Vila ipak odlazi na Ostrvo?

Predsednik francuskog Rena Frederik de Sen-Sernan potvrdio je da je na adresu kluba stigla ponuda sa Ostrva za Jana M'Vilu koja je "vredna razmišljanja".

"M'Vila je tražen. Primili smo vrlo konkretnu ponudu od jednog kluba iz Engleske", kratko je rekao prvi čovek Rena.

Povezane vesti: Transferi: Ferguson gubi strpljenje za Van Persija, Roma traži 100 miliona za De Rosija Transferi: Moura od januara u PSŽ-u, Zenit bi Hulka, Real dovodi Vicela! Transferi: Luis Suarez produžio vernost Liverpulu, Barsa neće Nejmara! Transferi: Moura se dogovorio sa Mančester junajtedom, Džeko razmišlja o Seriji A! Transferi: Siti dovodi De Rosija, Džeko neće da "greje" klupu, Milan bi Rosija!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.