Transfer dogovoren, ali se fudbaler nećka - Hoće li Fulam dobiti veliko pojačanje?!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2019, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer dogovoren, ali se fudbaler nećka - Hoće li Fulam dobiti veliko pojačanje?!

Klaudio Ranijeri bi njegovim angažovanjem rešio mnoge probleme.

Kako prenose engleski mediji, Čelsi i Fulam su postigli dogovor oko transfera Gerija Kejhila na "Krejven Kotidž".

Iskusni engleski internacionalac nije u planovima trenera Mauricija Sarija, javno je izrazio nezadovoljstvo zbog toga i najavio da bi u januaru mogao da promeni sredinu.

"Kotidžeri" imaju velikih problema sa defanzivom, u minulom kolu su sami sebe pobedili sa dva autogola, pa bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dolazak Kejhila svakako bio velika stvar za povratnika u najviši rang.

Ipak, sam Kejhil navodno koči transfer, još uvek nije siguran da li bi dobar potez za njegovu karijeru predstavljao prelazak u najstariji londonski klub, koji se grčevito bori za opstanak u eliti.

Jasno je da Kejhila brine činjenica da bi Fulam tu bitku mogao da izgubi i da bi ekspresno mogli da se vrate u niži rang, a i trener ove ekipe Klaudio Ranijeri je potvrdio da se iskusni štoper nećka.

"Ne znam da li želi da dođe da se bori sa nama", izjavio je iskusni Italijan.

Videćemo kako će se sve završiti, Kejhil bi bio pun pogodak za Fulam, ali je pitanje da li je Fulam pun pogodak za Kejhila.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.