Transfer bomba posle Zvezdinog dramatičnog poraza?!

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Transfer bomba'' posle Zvezdinog dramatičnog poraza?!

Iznenađenje za navijače Crvene zvezde posle sinoćnje utakmice sa Olimpijakosom.

I dok svi još uvek pričaju o dramatičnom finišu sinoćnje utakmice u ''Kombank Areni'' i problematičnim odlukama arbitara na Zvezdinu štetu, u senci svih tih dešavanja ''Kurir'' je sinoć objavio svoja saznanja da je plejmejker srpskog šampiona Stefan Jović već prodat Barseloni?!

Podsetimo, Jović je početkom tekuće sezone produžio ugovor sa Crvenom zvezdom do leta 2018. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godine, pa će crveno-beli svakako zaraditi od ovog transfera, ali naravno, treba sačekati i zvaničnu reakciju iz kluba.

Barselona će na kraju sezone ostati najverovatnije i bez legendarnog veterana Huan Karlosa Navara, Jović bi odmah preuzeo glavnu ulogu na poziciji plejmejkera, uz podršku još jednog našeg igrača, talentovanog Stefana Pena.

Osim Barselone, interesovanje za Jovića je ranije pokazivao i Makabi, koji je prošlog leta već doveo dvojicu igrača Zvezde - Maika Cirbesa i Kvinsija Milera, ali očigledno je Barselona bila konkretnija.

Ono što je još zanimljivije, sve se ovo dešava baš uoči evroligaškog dvoboja Barselone i Crvene zvezde u sledećem kolu.

Stefan Jović se još uvek oporavlja od povrede, sinoć nije nastupio protiv Olimpijakosa i po svoj prilici neće ga biti na terenu ni u duelu sa Kataloncima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dobili smo informaciju iz Zvezde: Ovako su prokomentarisali vest da Jović ide u Barsu

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017

Foto: Marko Todorović..Odmah posle teškog poraza Zvezde od Olimpijakosa u pojedinim medijima odjeknula je informacija da je Stefan Jović prodat Barseloni, upravo ekipi kojoj crveno-beli gostuju već u petak...Prvi plejmejker Zvezde je bio pored klupe za rezerve na utakmici protiv bratskog kluba iz...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.