Dobili smo informaciju iz Zvezde: Ovako su prokomentarisali vest da Jović ide u Barsu

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobili smo informaciju iz Zvezde: Ovako su prokomentarisali vest da Jović ide u Barsu

Foto: Marko Todorović

Odmah posle teškog poraza Zvezde od Olimpijakosa u pojedinim medijima odjeknula je informacija da je Stefan Jović prodat Barseloni, upravo ekipi kojoj crveno-beli gostuju već u petak.

Prvi plejmejker Zvezde je bio pored klupe za rezerve na utakmici protiv bratskog kluba iz Atine i nije bio u mogućnosti da pomogne svojim saigračima na bitnoj utakmici zbog povrede leđa koja ga muči već duže vreme.

Navodna informacija određenog medija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bila je da povreda nije toliko ozbiljna, ali da Jović ne sme da rizikuje previše, jer u slučaju komplikacija navodno dogovoreni transfer u Barselonu ne bi bio realizovan.

Proverili smo ove navode o kojima bruji sportska javnost od ranog jutra u Srbiji, a naš dobro upućen izvor iz Zvezde samo je kratko demantovao tu informaciju.

- Glupost, kao što je bila glupost i informacija da se Pero Antić vraća u Zvezdu - kratko je poručio naš izvor sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo, Stefan Jović je propustio poslednjih nekoliko utakmica u Evroligi, kao i u ABA ligi zbog povrede leđa. Na sve to, pred prvi meč plej-ofa regionalne lige protiv Budućnosti se i razboleo, ali je pred Olimpijakos bio nešto bolje. Ipak, nije bio spreman da pomogne ekipi, a teško je očekivati i da će to biti slučaj protiv Barselone.

(D. U.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NA RADOST SVIH ZVEZDAŠA: Crveno-beli u Barseloni sa najvećim ‘pojačanjem’!

Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2017

Veliko ohrabrenje za navijače Crvene zvezde posle jučerašnjeg poraza od Olimpijakosa, natpisa o prodaji Stefana Jovića i serije ‘super-teških’ utakmica.. . Stefan Jović već duže vreme je van parketa zbog povrede leđa i ‘diskus hernie’ koja ume da bude itekako neugodna. Njegovo odsustvo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.