Tragedija u Dagestanu: Fudbaler Anžija ubijen ispred porodične kuće

Izvor: Blic, 04.Jan.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Dagestanu: Fudbaler Anžija ubijen ispred porodične kuće

Fudbaler Anžija, 20-godišnji Gasan Magomedov, ubijen je u subotu uveče dok se automobilom vraćao kući.

Klub je saopštio da je Magomedov podlegao ranama u ambulantnom vozilu na putu do bolnice, uz poruku saučešća porodici i najbližima.

"Igrao je fudbal sa prijateljima, odvezao ih i uputio se ka porodičnoj kući, koja je u selu Novokuli, nekoliko kilometara od Mahačkale. Oko ponoći je javio članovima porodice da je blizu, a oni su ubrzo čuli pucnjavu. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su stigli do kapije, videli su Gasana kako krvari, a bilo je kasno da se sačuva njegov život. Policija još ne zna kakvi su motivi, ali jedno je sigurno - Gasan ni na koji način nije mogao to da izazove", saopštio je Anži.

Gasan bi 17. januara proslavio 21. rođendan, a klub ga je opisao kao srčanog i borbenog momka, ofanzivnog levog beka pred kojim je bila budućnost.

"Nadamo se da će policija pronaći ubice, i da će oni biti adekvatno kažnjeni. Bez obzira na pokušaje da se destabilizuje situacija, nastavićemo da živimo i radimo u želji da u Dagestanu zavlada mir. U ime sećanja na Gasana", rekao je generalni direktor Anžija Sergej Korablev.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tragedija u Dagestanu – ubijen fudbaler Anžija

Izvor: Press, 04.Jan.2015

Nepoznati napadači izrešetali Gasana Magomedova ispred kuće . Gasan Magomedov, 20-godišnji fudbaler Anžija, ubijen je ispred svog doma u Mahačkali. Klub je u saopštenju objavio da je Magomedov bio žrtva "streljačkog...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.