Tragedija pred utakmicu - Navijač CSKA preminuo u Beogradu

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija pred utakmicu - Navijač CSKA preminuo u Beogradu

Jedan od navijača moskovskog CSKA koji je doputovao u Beograd na utakmicu sa Crvenom zvezdom preminuo je tokom dana, prenose ruski mediji.

Manje od četiri sata pre početka prve utakmice 1/16 finala Lige Evrope između Crvene zvezde i moskovskog CSKA ruski mediji su izvestili o tragičnom događaju koji se zbio u srpskoj prestonici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Ruski mediji javljaju, pozivajući se na svoje izvore, da je jedan od navijača CSKA koji su doputovali u Beograd na utakmicu sa Crvenom zvezdom preminuo od posledica srčanog udara.

Ime i prezime, kao i okolnosti pod kojima je navijač ruskog kluba preminuo nisu poznati, ali se navodi da ovaj tragičan događaj nema nikakve veze sa konfliktom navijačkih grupa.

Utakmica Crvena zvezda - CSKA počinje u 18 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijač CSKA preminuo u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 13.Feb.2018

Jedan navijač moskovskog CSKA preminuo je u Beogradu od posledica srčanog udara...Neimovani pristalica "armejaca" je u srpsku prestonicu doputovao kako bi gledao prvi meč 1/16 finala lige Evrope između Crvene zvezde i CSKA...Ruski mediji ne navode ime preminulog, ali navode da ovaj slučaj nije povezan...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.