Toti: Hteli smo pobedu po svaku cenu, možemo da stignemo Juve i u Seriji A

Izvor: Blic, 22.Jan.2014, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toti: Hteli smo pobedu po svaku cenu, možemo da stignemo Juve i u Seriji A

Kapiten Rome Frančesko Toti istakao je nakon pobede nad Juventusom od 1:0 na Olimpiku i prolaza u polufinale Kupa Italije da je "vučica" išla na trijumf po svaku cenu, kao i da je dokazala "staroj dami" da može da se nosi sa njom.

"Hteli smo do pobede po svaku cenu. Promenili smo igru od poraza u Torinu u Seriji A (3:0), ali smo noćas dokazali da možemo da igramo na istom nivou kao i Juventus. Ne vidim veliku razliku u kvalitetu, a u prvenstvu nas deli samo osam bodova što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je dostižno. Ako mi budemo održavali formu, a Juve bude u međuvremenu pa zaigrao malo slabije, sve je moguće", rekao je Toti.

Jedini pogodak za Romu protiv Juvea postigao je Žervinjo na asistenciju Strotmana.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Toti: Hteli smo pobedu po svaku cenu, možemo da stignemo Juve i u Seriji A

Izvor: Dzungla.org, 22.Jan.2014

Kapiten Rome Frančesko Toti istakao je nakon pobede nad Juventusom od 1:0 na Olimpiku i prolaza u polufinale Kupa Italije da je „vučica“ išla na trijumf po svaku cenu, kao i da je dokazala „staroj dami“ da može da se nosi sa njom.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.