Totenhem slavio na debiju Morinja

Izvor: Beta, 23.Nov.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem slavio na debiju Morinja

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas u gostima ekipu Vest Hema sa 3:2, u utakmici 13. kola Premijer lige.Totenhem, koji je sa klupe na ovom meču predvodio novi trener Žoze Morinjo, do 49. minuta je već imao prednost od 3:0.Heung-Min Son je bio strelac u 36, Lukas u 43. i Hari Kejn u 49. minutu.Vest Hem je do kraja meča uspeo da ublaži poraz golovima Majkla Antonija u 73. i Andjela Ogbone u 96. minutu. Totenhem je upisao četvrtu pobedu od početka sezone, a prvu posle pet kola i trenutno je šesti na tabeli sa 17 bodova, dok je Vest Hem na 16. poziciji sa četiri boda manje.U narednom kolu Premijer lige, Totenhem dočekuje Bornmut, dok Vest Hem gostuje Čelsiju.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MURINJO POKRENUO PEVCE: Totenhem konačno pobedio na debiju GOSPODINA POSEBNOG! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Nov.2019

Fudbaleri Totenhema pobedili su na gostovanju Vest Hem 3:2, u  okviru 13. kola  Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

BAJERN SILOVIT PRED ZVEZDU: Bavarci razmontirali Dizeldorf na strani, poraz Menhengladbaha (VIDEO)

Izvor: Kurir, 23.Nov.2019

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su danas u gostima ekipu Diseldorfa sa 4:0, u utakmici 12. kola nemačke Bundeslige.

Nastavak na Kurir...

Primorska bolja i od FMP-a, Krka savladala Igokeu

Izvor: RTS, 23.Nov.2019

Košarkaši Primorske savladali su u Kopru ekipu FMP-a sa 86:81, u utakmici osmog kola ABA lige i naneli timu iz Železnika treći poraz u takmičenju. Krka u neizvesnoj završnici savladala ekipu Igokee sa 76:75. . Ekipa iz...

Nastavak na RTS...

Skromni Murinjo: Nije do mene, do igrača je

Izvor: B92, 24.Nov.2019, 01:13

Žoze Murinjo, novi trener Totenhema, rekao je da je on "samo malo pomogao da se pobedi Vest Hem"..."Pevci" su zabeležili prvu pobedu u Premijer ligi posle skoro dva meseca, savladavši gradskog rivala na gostovanju..."Nije do mene, do igrača i kluba je", rekao je Murinjo posle utakmice...Najbolji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.