Liverpul i Lester nezaustavljivi, Arsenal izvukao remi uz poslednji sudijski zvižduk

Izvor: RTS, 23.Nov.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul i Lester nezaustavljivi, Arsenal izvukao remi uz poslednji sudijski zvižduk

Fudbaleri Liverpula savladali su kao gosti ekipu Kristal Palasa sa 2:1, u utakmici 13. kola Premijer lige. Ekipa Jirgena Klopa do trijumfa ponovo stigla pogotkom u završnici, egzekutor je bio Firmino. Lester nastavio seriju trijumfa, savladan Brajton u gostima. Arsenal na "Emirejtsu" u poslednjim trenucima izvukao bod protiv Sautemptona. Pobede zabeležile ostale gostujuće ekipe – Vulvsi, Norič i Barnli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Arsenal je u poslednjim trenucima izvukao bod protiv Sautemptona i time sprečio savršen uspeh gostujućih ekipa u 13. kolu Premijer lige. Liverpul pohod na titulu nastavio protiv Kristal palasa (2:1), dok je Lester bez problema u Brajtonu (2:0) zadržao drugo mesto na tabeli.

Posle današnje pobede Totenhema protiv Vest Hema, tri boda u gostima osvojili su i Vulvsi u Bornmutu (2:1), Norič protiv Evertona (2:0), kao i Barnli u Votfordu (3:0).
Liverpul je do pobede nad "orlovima" stigao na već prepoznatljiv način. Gol za nova tri boda "crvenih" postigao je Roberto Firmino u 85. minutu utakmice.
Palas je prvi došao do gola, još u prvom poluvremenu, ali ga je VAR poništio zbog faula Ajua nad Lovrenom. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 0:0.
Liverpul je do prednosti došao u 49. minutu golom Manea. Izjdnačio je Zaha u 82. minutu, da bi samo 180 minuta kasnije Firmino postavio konačan rezultat.
I Lester je nastavio seriju pobeda. Prvi gol na meču postigao je Perez u 64. minutu, da bi konačan rezultat postavio Džejmi Vardi u 82. minutu, pošto je VAR poništio odbranu golmana Rajana u prvom pokušaju.
Arsenal je do boda protiv Sautemptona došao u šestom minutu sudijske nadoknade golom Lakazeta, drugim na utakmici. Prethodno su Ings i Vord-Praus bili strelci za "svece".
Vulvsi su u Bornmutu slavili pobedu od 2:1. Mutinjo i Himenez donli su prednost gostima na poluvremenu, da bi konačan rezultat postavio Kuk u nastavku.
Barnli je bio ubedljiv u Votfordu, a golove su postigli Vud, Barns sa bele tačke i Tarkovski, u drugom poluvremenu utakmice.
Eveton je na svom terenu izgubio od Noriča sa 2:0, a strelci su bili Kantvel i Srbeni u drugih 45 minuta meča na "Gudisonu".
Rezultati i raspored 13. kola Premijer lige:
Vest Hem – Totenhem 2:3
Arsenal – Sautempton 2:2
Bornmut – Vulvsi 1:2
Brajton – Lester 0:2
Kristal palas – Liverpul 1:2
Everton – Norič 0:2
Votford – Barnli 0:3
18.30 Mančester siti – Čelsi
Nedelja:
17.30 Šefild junajted – Mančester junajted
Ponedeljak:
21.00 Aston Vila – Njukasl
Tabela:
Liverpul 37, Lester 29, Čelsi 26, Siti 25, Vulvs 19, Arsenal 18, Barnli 18, Šefild 17, Totenhem 17, Junajted 16, Bormut 16, Brajton 15, Kristal Palas 15, Njukasl 15, Everton 14, Vest Hem 13, Aston Vila 11, Norič 10, Sautempton 9, Votford 8.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REDSI NE GREŠE: Liverpul slavio protiv Kristal Palasa, Lester bolji od Brajtona

Izvor: Kurir, 23.Nov.2019

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas u gostima Kristal Palas sa 2:1, u utakmici 13. kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.