Totenhem razbio Lester na gostovanju, Kejnov poker golova!

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem razbio Lester na gostovanju, Kejnov "poker" golova!

Hari Kejn nastavlja da teroriše mreže u Premijer ligi, baš kao i Hjong Min Son. Lester "počišćen" sa terena.

U utakmici koja nije imala neki rezultatski značaj, danas je u Lesteru Totenhem Hotspur savladao Lester siti rezultatom 1:6 (0:2).

Igrao se 25. minut kada smo videli prvi gol na utakmici. Loptu je dobio Son po desnoj strani, ušao je u kazneni prostor Lestera, uposlio Harija Kejna koji je bio siguran za 0:1.

Desetak minuta kasnije, videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smo možda i najlepši trenutak meča. Dele Ali je uputio prelep pas ka Sonu, po mnogima igraču utakmice danas, koji je uspeo da iz prve šutira i savlada Šmajhela.

Totenhem je bio daleko bolji rival u prvom poluvremenu, mogli smo videti i više golova u mreži Lestera, ali se to nije desilo.

Početkom drugog dela igre, Lester stiže do smanjenja rezultata i to samo zahvaljujući Ugu Lorisu koji je napravio dve velike greške.

Prvo je nepotrebno izašao sa gol linije, zaustavio je Vardija, ali je lopta bila odbijena do igrača Lestera. Došla je do Čilvela na levoj strani, Loris koji se vraćao na gol se okliznuo i olakšao posao Čilvelu da postigne gol za 1:2.

Očekivali smo neizvesnost, ali se ona nije desila. U 63. minutu smo videli novi gol u mreži Totenhema, a strelac je bio ponovo Hari Kejn. Aldervejreld je uputio centaršut, na drugoj strani je Vanijama uputio loptu ka Kejnu, a ovaj nije imao težak posao.

U 71. minutu videli smo i novi gol, ponovo u mreži domaćina. Son je ovoga puta bio neverovatan, sjajnim udarcem sa 20-ak metara je savladao golmana Šmajhela.

Nije bilo gotovo, do kraja su Sparsi uspeli da postignu još jedan gol, a njega je postigao Hari Kejn.

Sve je skoro sam odradio, dobio loptu na 30 metara od gola, krenuo ka njemu, prevario jednog igrača i sa 20-ak metara šutirao u nebranjeni ugao za 1:5!

Mislili ste da je gotovo? Ne, nije!

Hari Kejn je do kraja uspeo da postigne još jedan gol, na identičan način kao prethodni, za konačnih 1:6!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.