Totenhem i Stouk žele pojačanje iz istočnog bloka!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem i Stouk žele pojačanje iz 'istočnog bloka'!

Sjajni fudbaler uskoro bi mogao da se preseli na 'Ostrvo'.

Andrej Jarmolenko je želja ova dva premijerligaška kluba, pišu engleski mediji.

Ukrajinac je u Dinamu iz kijeva od 2007. godine i za to vreme je na 176 mečeva postigao 70 golova.

Za reprezentaciju svoje zemlje odigrao je 49 mečeva i postigao 19 golova.

On je već duže vreme želja ova dva kluba, a nakon što su "Grnčari" doveli Đerdana Šaćirija, izgledalo je da će odustati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od ukrajinskog fudbalera. Ipak Mark Hjuz ne želi da odstupi od dovođenja fudbalera koji može da igra na poziciji špica i polušpica.

Ipak, on je trenutno dosta bliži severnom Londonu, a Maurisio Poketino želi da ga dovede kako bi još više pojačao ofanzivnu liniju svog tima.

Jarmolenko je posebno skrenuo pažnju na sebe sjajnim nastupima u Ligi Evrope, gde je njegov klub stigao do četvrtfinala, a on je bio najbolji asistent tog takmičenja, sa ukupno 6 asistencija.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bilić dovodi pojačanje iz Turske!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015

Uskoro bi mogao da stigne fudbaler Galatasaraja...Povreda napadača "Čekićara" Enera Valensije i već duže odsustvo Endija Kerola, naterala je Slavena Bilića da traži pojačanje koji bi bio adekvatna zamena za njega. Kako pišu engleski mediji, izbor je pao na fudbalera kojeg on imao dosta prilike...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.