Bilić dovodi pojačanje iz Turske!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bilić dovodi pojačanje iz Turske!

Uskoro bi mogao da stigne fudbaler Galatasaraja.

Povreda napadača "Čekićara" Enera Valensije i već duže odsustvo Endija Kerola, naterala je Slavena Bilića da traži pojačanje koji bi bio adekvatna zamena za njega. Kako pišu engleski mediji, izbor je pao na fudbalera kojeg on imao dosta prilike da upozna radeći u turskoj ligi.

Burak Jilmaz bi uskoro mogao da pojača londonski klub. On je već tri sezone jedan od najboljih fudbalera Galate i za to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vreme je na 86 mečeva postigao 56 golova.

30-godišnji fudbaler je za reprezentaciju turske na 40 mečeva postigao 18 golova.

Vest Hem je poslao ponudu od 10 miliona evra za sjajnog napadača, ipak teško je verovati da će turski šampion pristati da pusti svog igrača za tako mali novac, pa se očekuje ishod daljih pregovora.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Stara dama" želi i fudbalera Intera!

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2015, 10:34

On je alternativa, ukoliko ne dođe Kristian Eriksen...Ernaneš bi mogao da bude 'kec iz rukava' Juventusa ukoliko ne uspeju da dovedu danskog reprezentativca, pišu italijanski mediji...30-godišnji fudbaler bi mogao posle dve godine provedene u redovima kluba iz Milana da pojača aktuelnog šampiona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.