Totenhem i Siti bez golova

Izvor: RTS, 14.Avg.2010, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem i Siti bez golova

U prvom ovosezonskom meču Premijer lige, ekipe Totenhema i Mančester sitija odigrali su nerešeno bez golova. Totenhem bio bliži pobedi, za Siti debitovao Aleksandar Kolarov.

Posle višemesečnog čekanja konačno je počela nova sezona Premijer lige. Ovogodišnje takmičenje otvorila je utakmica Totenhema i Mančester sitija, koja je završena nerešeno bez golova.

U ekipi iz Mančestera debitovao je reprezentativac "orlova" Aleksandar Kolarov. Njega je u 46. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zamenio Pablo Zabaleta.

Mnogo bliži pobedi bili su fudbaleri Totenhema, pošto su promašili nekoliko stoprocentnih šansi za pogodak.

Golman Sitija Džo Hart je u 11. minutu odbranio udarac Džermejna Defoa, a pet minuta kasnije sačuvao je svoju mrežu posle šuta Toma Hadlstona.

Najbolju šansu Totenhem je imao u 31. minutu, kada je Garet Bejl pogodio stativu. U 72. minutu Roman Pavljičenko je mogao da donese prednost Totenhemu, ali je Hart potvrdio da se nalazi u odličnoj formi.

Poslednju ozbiljnu priliku domaćin je imao u 84. minutu kada je Bejl, neometan sa 12 metara šutirao pored gola.

U 16. časova počinje i većina preostalih mečeva prvog kola Premijer lige, ali derbi se igra u nedelju kada se sastaju ekipe Liverpula i Arsenala. Mančester junajted i Njukasl svoj meč igraju u ponedeljak.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TOTENHEM I MANČESTER SITI BEZ GOLOVA OTVORILI PREMIJER LIGU

Izvor: Kurir, 14.Avg.2010

Fudbaleri Totenhema i Mančester sitija odigrali su danas u Londonu bez golova u prvoj utakmici prvog kola prvenstva Engleske. Mnogo bliži pobedi bili su fudbaleri Totenhema, pošto su promašili nekoliko stoprocentnih šansi za pogodak...Golman Sitija Džo Hart je u 11. minutu odbranio udarac Džermejna...

Nastavak na Kurir...

Kolarov povređen na debiju, Čelsi razbio

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2010

Fudbaleri Totenhema i Mančester sitija igrali su danas bez golova 0:0 u prvom meču prvog kola engleske Premijer lige, a srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov lakše je povređen na svom debitantskom meču u dresu "građana"...U ekipi iz Mančester Sitija debitovao je i srpski reprezentativac Aleksandar...

Nastavak na Vesti-online.com...

Čelsi ubedljiv, debitovali Žigić i Kolarov

Izvor: Glas javnosti, 15.Avg.2010, 07:51

Fudbaleri Totenhema i Mančester sitija  (na fotografiji) odigrali su u subotu u Londonu bez golova u prvoj utakmici prvog kola prvenstva Engleske. Mnogo bliži pobedi bili su fudbaleri Totenhema, pošto su promašili nekoliko stoprocentnih šansi za pogodak...Golman Sitija Džo Hart je u 11. minutu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.