Totenhem i Bajern nastavljaju pregovore oko Kejna

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 14:18

Totenhem i Bajern nastavljaju pregovore oko Kejna

Predsednik Totenhema Danijel Levi sastao se sa izvršnim direktorom Bajerna Jan-Kristijanom Dresenom kako bi dogovorili prelazak Harija Kejna.

Britanski mediji podsećaju da je rukovodstvo Totenhema već odbilo ponude od 70 i 80 miliona evra za kapitena engleske reprezentacije.

Izvor blizak pregovorima Totenhema i Bajerna preneo je Skaj sportsu da predstavnicima dva kluba nisu postigli dogovor, a Kejn za sada ostaje član londonskog kluba. Takodje, navodi se da će pregovori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti nastavljeni.

Britanski mediji ističu da će Levi pokušati da ubedi Kejna da potpiše novi, poboljšani ugovor sa Totenhemom. On ima ugovor sa londonskim klubom do juna 2024. godine.

Kejn će biti u timu Totenhema, koji će otputovati na predsezonsku turneju po Australiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.