Totenhem bolji od Tadića i drugova, čuva drugo mesto!

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem bolji od Tadića i drugova, čuva drugo mesto!

Sigurni Totenhem slavio i bez Harija Kejna, ostaje drugi na tabeli i čeka kikseve Čelsija.

Fudbaleri Totenhema pobedili su na svom stadionu ekipu Sautemptona rezultatom 2:1 (2:0) u 29. kolu Premijer lige.

Ovom pobedom, Totenhem je ostao drugi na tabeli sa 10 bodova manje od Čelsija i tri više od Mančester sitija koji kasnije dočekuje Liverpul.

Totenhem je bio mnogo konkretniji i bolji rival u prvih 45 minuta i zasluženo je imao prednost od 2:0.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Već u 14. minutu Dembele je proigrao Eriksena, a ovaj preciznim udarcem sa dvadesetak metara pogodio sam ugao za 1:0.

Sautempton je potom imao nekoliko pokušaja sa distance, dobro je šutirao Romeu, a potom je veliku šansu propustio i Dušan Tadić.

Srpski fudbaler je ostao sam na pet metara, ali je šutirao daleko preko gola.

U 33. minutu, Totenhem je imao 2:0, pošto je Dejvis nespretnom reakcijom oborio Alija i napravio jedanaesterac. Siguran izvođač najstrože kazne bio je upravo Dele Ali.

Sautempton je u nastavku morao da zaigra ofanzivnije i to im se isplatilo već u 52. minutu. Bertran je centrirao sa leve strane, loptu je promašio Alvervild, a na drugoj stativi je sačekao Vard-Praus i savladao Ljorisa za 2:1.

Maurisio Poketino je u finišu reagovao pametnim izmenama, ušli su Vinks i Tripije umesto Sona i Vokera, pa su domaći bili defanzivno jači.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Totenhem siguran protiv Sautemptona

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2017

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas na svom terenu Sautempton sa 2:1, u 28. kolu Premijer lige i tako zadržali drugo mesto tabele...Totenhem je poveo u 14. minutu, kada je Kristijan Eriksen iz trka sa oko 18 metara sjajno šutnuo i savladao Frejzera Fostera. "Pevci" su povećali prednost u 33. minutu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PREMIJER LIGA: Totenhem bez Kejna savladao ‘svece’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Mar.2017

U 28. kolu Premijer lige Totenhem je na svom terenu bio bolji od Sautemptona 2:1 (2:0) i tako je sada najbliži pratilac već odbeglog Čelsija.. . Borba za titulu prvaka Engleske je rešena, Čelsi samo čudo može da spreči da na kraju ne podigne pehar. Sada se velika borba vodi oko pozicija ‘dva’,...

Nastavak na HotSport.rs...

Preokret Rimljana za povratak na drugo mesto

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017

U poslednjoj utakmici 29. kola Serije A, Roma je na svom ''Olimpiku'' savladala ekipu Sasuola, iako su gosti imali rano vođstvo...Roma je večeras slavila sa 3:1 i tako se ponovo probila na drugo mesto na tabeli ispred Napolija i sa osam bodova manje od vodećeg Juventusa...Domaći nisu dobro počeli,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.