Preokret Rimljana za povratak na drugo mesto

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2017, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Rimljana za povratak na drugo mesto

U poslednjoj utakmici 29. kola Serije A, Roma je na svom ''Olimpiku'' savladala ekipu Sasuola, iako su gosti imali rano vođstvo.

Roma je večeras slavila sa 3:1 i tako se ponovo probila na drugo mesto na tabeli ispred Napolija i sa osam bodova manje od vodećeg Juventusa.

Domaći nisu dobro počeli, ekipa Sasuola povela je posle samo devet minuta igre golom Defrela, ali Roma je već do kraja prvog poluvremena uspela da napravi preokret.

Na izjednačenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se čekalo do 16. minuta, kada je Salah proigrao Paredesa, a ovaj odličnim udarcem izvan kaznenog prostora poslao loptu u mrežu Konsiljija.

Činilo se da će se nerešenim rezultatom otići na odmor, ali je Salah u poslednjim trenucima ovog dela igre uspeo da iz neposredne blizine postigne gol za potpini preokret - 2:1.

Sve dileme rešene su sredinom drugog poluvremena, posle prelepog dodavanja Strotmana, kada je Džeko na najbolji način realizovao ovu asistenciju i postavio konačan 3:1.

Par minuta kasnije, Džeko je imao još jednu veliku priliku, ali ovoga puta nije uspeo da savlada Konsiljija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Preokret Rome za drugo mesto na tabeli

Izvor: B92, 20.Mar.2017, 00:15

Fudbaleri Rome pobedili su na svom terenu Sasuolo sa 3:1 u utakmici 29. kola Serije A...Roma je druga na tabeli italijanskog šampionata sa 65 bodova, odnosno ima osam bodova manje od Juventusa, dok je Sasuolo na 15. poziciji sa 31...Sasuolo je poveo već u devetom minutu pogotkom Greguara Defrela, ali...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.