Totenhem 2/4! Stiglo „Google“ pojačanje, a možda bude čudo od igrača...

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totenhem 2/4! Stiglo „Google“ pojačanje, a možda bude čudo od igrača...

Poketinu ispunjena velika želja

Polako se ostvaruju planovi Maurisija Poketina. Starteg Sparsa je najavio da će u finišu prelaznog roka dovesti makar četiri pojačanje, a već je završio pola posla.

Posle Davinsona Sančeza koji je nedavno plaćen Ajaksu 40.000.000 evra kao najskuplji irgač u istoriji kluba sa Vajt Hart Lejna, danas je predstavljen još jedan južnoamerički štoper - Huan Fojt.

Totenhem je za >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nešto više od 8.000.000 evra uspeo da ugrabi tinejdžera iz Estudijantesa oko kojeg je ovog leta vladala prava otimačima. Fojt ima samo 19 godina, ali je zaludeo skaute evropskih klubova. Prvo ga je želela Roma, potom Zenit, Pari Sen Žermen je bio na pragu njegovog potpisa, ali je Maurisio Poketino napravio prevagu u izboru mladog Argentinca.

Pošto je sve sređeno sa Estudijantesom, Fojt je prošao lekarske preglede u Londonu i danas stavio paraf na petogodišnji ugovor sa Sparsima.

Inače, za Fojtov dolazak se vezuje i jedan angdota. Nezadovoljni Deni Rouz je nedavno rekao da klub mora da dovede prava, zvučna pojačanja, a ne neke igrače za koje nije čuo i koje mora da traži po Guglu. Mislio je na Fojta koji nije poznato ime, ali ako se ostvare prognoze skauta i lovaca na talente, mogao bi Rouz jednog dana pojede svoje reči...

To nije kraj kupovinama Totenhema. Očekuje se i zvanična promocija Serža Orijea iz Pari Sen Žermena, kao i dovođenje jednog napadača poput Divoka Origija. Posle toga će biti stavljena tačka na prelazni rok što se tiče dolazaka.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.