Gotovo - Bomba u Londonu, sletela iz Pariza! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2017, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - "Bomba" u Londonu, sletela iz Pariza! (foto)

Veliko pojačanje!

Dosadašnji fudbaler Pari sen Žermena Serž Orije karijeru nastavlja u Totenhemu!

Skaj sport je upravo potvrdio da će odlični desni bek do kraja dana doputovati u London na lekarske preglede i potpis ugovora.

Isti izvor navodi da će Totenhem za ovaj transfer Parižanima platiti 23 miliona funti.

Orije je drugo veliko pojačanje Maurisija Poketina, posle Davinsona Sančeza, što znači da će Totenhem imati još snažniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i jaču odbranu ove sezone.

Orije je svoj transfer najavio porukom na Tviteru, koja je svima bila jasna, kada se pojavila potvrda Skaja za Totenhem.

✅🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

— Serge Aurier (@Serge_aurier) August 30, 2017
Pogledaj vesti o: London,   Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo - "Bomba" u Londonu, sletela iz Pariza! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2017

Veliko pojačanje!..Dosadašnji fudbaler Pari sen Žermena Serž Orije karijeru nastavlja u Totenhemu!..Skaj sport je upravo potvrdio da će odlični desni bek do kraja dana doputovati u London na lekarske preglede i potpis ugovora...Isti izvor navodi da će Totenhem za ovaj transfer Parižanima platiti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.