Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jan.2023, 20:31

Torino popio lek od mamurluka, pa ponovo zaigrao, ali kasno

Fudbaleri Empolija i Torina podelili su bodove odigravši 2:2 (1:0) u okviru 20. kola Serije A.
Slutilo je na to da će Empoli prigrliti čitav plen pred svojim navijačima. Da će ova utakmica biti zaboravljena odmah pošto se čuje poslednji sudijski zvižduk, ali sve se da okrenuti, pa i ovo…
Prvo poluvreme – vrlo dosadno… Drugo – zabava. Sve je nadoknaćeno u drugih 45 minuta ili u poslednjih 10, ako gledate iz perspektive Torina. Poveo je Empoli u 37. minutu preko >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Luperta, a end dupliranja prednosti stigli su u 69. minutu kada je Razvan Marin pocepao mrežu Vanje Milinković-Savića postigavši tako možda jedan od najboljh golova u sezoni. Natrčao je na povratni pas i uputio raketu.
Pre, a i posle, Torino je imao nekoliko sjajnih šansi. Rići je pogodio stativu protiv bivšeg kluba, Vikario je skinuo sjajan pokušaj Mirančuka, a sve to pošto je tim Ivana Jurića pravio neke početničke greške na terenu.
I, onda – preokret situacije. Šurs je, sasvim slučajno, asistirao Samueleu Rićiju u 82. minutu čiji ne tako snažan udarac vara Vikarija koji je, ruku na srce, mogao i bolje. Tri minuta kasnije, prelepa završnica Tonija Sanabrije za 2:2!
Anatolij Mirančuk je pogodio stativu u 90. minutu čime je mogao potpuno da preokrene meč, ali to nije uspeo ni on, niti bilo ko od njegovih saigrača.
Treba istaći da je, uprkos transfer spekulacijama i pregovorima, Saša Lukić je pružio dobru predstavu kada je ušao u igru odmah po početku drugog dela.

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.