Izvor: RTS, 02.Dec.2021, 23:55

Torino ispustio prednost protiv Empolija, osam golova na meču Lacio – Udineze

Ekipa Torina vodila je 2:0 nakon 15 minuta duela sa Empolijem, ali dalje od jednog osvojenog boda nije uspela da ode. Lacio i Udineze odigrali 4:4, uz pogodak Sergeja Milinkovića Savića.
U meču 15. kola italijanske Serije A Torino je brzo stekao dva gola prednosti protiv Empolija. Pobega je pogodio u desetom minutu, da bi pet minuta kasnije precizan bio i Marko Pjaca.

Međutim, onda je Singo dobio crveni karton, a Romanjoli tek dva minuta potom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << smanjuje prednost Torina na 2:1.
Do izjednačenja gosti stižu u 72. minutu.
Za domaće su ceo meč odigrali Saša Lukić i Vanja Milinković Savić.
Torino ima 18 bodova i 13. je ekipa na tabeli, dok je EMpoli sa dva boda više 11. 
U Rimu Lacio je posle malo više od pola sata igre takođe gubio sa 2:0 protiv Udinezea, a golove je postigao Beto.
U 34. minutu Imobile je smanjio prednost, ali ju je Molina u finišu prvog dela vratio na staro.
Do 79. minuta, međutim, Lacio je ima vođstvo. Rodriges je pogodio u 51. minutu, pogodak je u 56. minutu postigao Milinković Savić, a naposletku gol je dao i Ačerbi.
Arslan je, u nadoknadi vremena, ipak spasao Udineze poraza.
Lacio ima 22 boda na devetom mestu, dok je Udineze sa 16 bodova na poziciji 14. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.