Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2021, 21:50

Toro blistao pa pucao sam sebi u kolena, Vanja ga spasao totalnog debakla

Bikovi prosuli pobedu protiv Empolija

Miriše na još jednu lošu sezonu Torina. Izgleda da ni dolazak Ivana Jurića na klupu Bikova nije doneo pomak jer se iste greške ponavljaju slavnom klubu i timu koji po kvalitetu i budžetu definitivno zaslužuje gornji deo tabele.

Bikovi su večeras imali zicer na svom terenu protiv Empolija, vodili 2:0, a na kraju jedva izvukli bod – 2:2.

Sjajno je Toro otvorio utakmicu i poveo već posle 10 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tomazo Pobega je odigrao strašan presing i na kraju je nagrađen golom. Milanov vezista na pozajmici igra odlično i ovo mu je već treći gol u sezoni iako igra na poziciji zadnjeg veznog. Čini se da krupnim koracima grabi ka povratku na San Siro s obzirom da Toro nema ni opciju kupovine.

A već u 15. minutu je bilo ogromnih 2:0 za Torino pošto je preporođeni Marko Pjaca pogodio nakon maestralne solo akcije i podsetio na vreme kada ga je Juventus učinio najskupljim igračem u istoriji zagrebačkog Dinama.

Sve je išlo kao podmazano za Toro a onda je defanzivac Vilfrid Singo pucao Jurićevom timu u kolena. Kao poslednji igrač odbrane je povukao Di Frančeska i zaradio isključenje posle kojeg se sve okrenulo.

Samo dva minuta posle toga je Empolijev štoper Romanjoli posle kornera bio najviši u skoku na roglju peterca i pogodio za smanjenje rezultata.

Nastavio je Empoli da dominira u nastavku i da napada. Vanja Milinković Savić na golu Torina je u nekoliko navrata dobro intervenisao ali nije mogao ništa u 72. minutu kada je La Mantija postigao prelep gol glavom.

Čak je Empoli bio i blizu pobede ali je Milinković Savić odličnim refleskom sprečio Rinkona da postigne autogol i uhvatio je loptu na gol liniji.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toro blistao pa pucao sam sebi u kolena, Vanja ga spasao totalnog debakla (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2021

Bikovi prosuli pobedu protiv Empolija..Miriše na još jednu lošu sezonu Torina. Izgleda da ni dolazak Ivana Jurića na klupu Bikova nije doneo pomak jer se iste greške ponavljaju slavnom klubu i timu koji po kvalitetu i budžetu definitivno zaslužuje gornji deo tabele...Bikovi su večeras imali zicer...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.