Top 5 fudbalera sa jednom obrvom

Izvor: DupliPas.com, 24.Feb.2011, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 fudbalera sa jednom obrvom

U vreme fudbalera meteroseksalaca koji provode sve više vremena ispred ogledala nego na treningu, predstavljamo Vam 5 fudbalera koji ne znaju za kozmetičara, i furaju svoj fazon sa jednom obrvom!
5. Jordan Lečkov, Bugarska
Bivši bugarski reprezentativac Lečkov od kada je postao profesionalni fudbaler je bio ćelav, ali je zato imao obrve koje su skretale pažnju sa ćele, koliko - toliko. Iako trenutno ima 43 godine, još na Svetskom Prvenstvu u SAD 1994. je izgledao kao srednjovečni >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << čovek.

4. Karlos Tevez, Argentina
Iako i Karlos ima samo jednu obrvu, nekako je veoma lako ne uočiti je. Tevez na svom licu ima jako puno detalja koji skreću pažnju na sebe, pa je obrva u drugom planu.

3. Mauran Felaini, Belgija
Uvek sam se pitao zašto ovaj fudbaler nosi pčelinjak na glavi umesto frizure. Možda čovek prosto želi da skrene pažnju sa svoje horor obrve. Ipak, nije nas prevario, pronašli smo sliku dok je imao kratku kosu. Bronzana medalja.

2. Žoze Bosingva, Portugal
Kada pomislite na jednu obrvu, prvi koji Vam padne na pamet je Bosingva. Iako čovek igra sa fensi fudbalerima Čelsija, živi u fensi Londonu, Bosingva nema nameru da se licka i prati svetske trendove, koje diktira Bekam

1. Đuzepe Bergomi, Italija
Stub odbrane Intera i Italije krajem osamdesetih i početkom devedesetih je savršeno nosio svoju obrvu, koja mu je pomagala da na terenu izgleda još opasnije. Apsolutni šampion.

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.