Tonali i Zaniolo mogu da igraju za svoje klubove za vikend

Izvor: B92, 20.Okt.2023, 23:47

Tonali i Zaniolo mogu da igraju za svoje klubove za vikend

Italijanski fudbaleri Sandro Tonali i Nikolo Zaniolo moći će da igraju ovog vikenda za svoje klubove u engleskoj Premijer ligi.

Igraće uprkos tome što su uključeni u istragu klađenja u svojoj zemlji.

Tonali, vezni igrač Njukasla, mogao bi da se suoči sa dugotrajnom zabranom igranja zbog klađenja, a menadžer Njukasla Edi Hou je rekao da je Italijan trenirao sa ekipom i da bi mogao da zaigra u subotu protiv Kristal Palasa.

Aston Vila je u svom saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navela da je Zaniolo dostupan za utakmicu sa Vest Hemom u nedelju, i dodala da on "pomaže Fudbalskom savezu Italije i vlastima u istrazi o navodnom nezakonitom klađenju".

Tonali i Zaniolo su ovog meseca vraćeni iz reprezentacije u svoje klubove pošto ih je policija ispitivala u vezi povezanosti u slučaju ilegalnog klađenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.