Tompkins produžio ugovor sa Zvezdom, ali ne do kraja sezone

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 13:48

Tompkins produžio ugovor sa Zvezdom, ali ne do kraja sezone

Američki košarkaš Trej Tompkins zvanično je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom.

Tompkins je 7. februara došao u klub sa Malog Kalemegdana, ali još uvek nije debitovao, jer se i dalje oporavlja od povrede.

Najpre se pojavila informacija da je Tompkins produžio ugovor do kraja sezone, međutim, Zvezda se u međuvremenu oglasila i saopštila da će Trej ostati još mesec dana, uz opciju produženja dalje saradnje.

Tompkins koji ima 33 godine, visok >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 208 centimetara i igra na poziciji krilnog centra.

"Trej Tompkins je u fazi kada trenira individualno, ali je u poslednjem delu svoje rehabilitacije. Nadam se da će u naredne dve sedmice biti u mogućnosti da pomogne timu", rekao je trener Joanis Sferopulos.

Tompkins bi debi mogao da ostvari u nedelju od 19.00 protiv Krke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.