Tomićevi orlići bez nove pobede nad Crnom Gorom

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomićevi "orlići" bez nove pobede nad Crnom Gorom

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbija odigrala je još jednu prijateljsku utakmicu protiv odgovarajuće selekcije Crne Gore. Na terenu Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi nije bilo golova. Prilika je bilo na obe strane, ali ne i pogodaka u mrežama Filipa Manojlovića i Matije Šarkića.

U prvom meču, "orlići" selektora Ivana Tomića slavili su sa 2:0, golovima Radonjića i Milanovića.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Ženska reprezentacija na okupu

Izvor: FudbalSrbija.net, 18.Nov.2014, 12:11

Ženska fudbalska reprezentacija Srbije danas će se okupiti u Staroj Pazovi na početku mini priprema za prijateljski meč protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine.Utakmicom sa gošćama iz susedne države koja se igra 23.novembra u Staroj Pazovi počinju pripreme naše selekcije za sledeći kvalifikacioni...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.