Tomić: Perperoglu živi za košarku, najpozitivnija je ličnost na terenu

Izvor: B92, 17.Feb.2019, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Perperoglu živi za košarku, najpozitivnija je ličnost na terenu

Milan Tomić, trener košarkaša Crvene zvezde, veruje da njegova ekipa može da odigra bolje nego u pobedi nad Megom u polufinala Kupa Radivoja Koraća - 92:73.

„Odigrali smo tešku utakmicu, ali svako polufinale je teško, protiv koga god da igraš. Zadovoljavajuće je bilo i u udbrani i u napadu, ali možemo mnogo bolje. Imamo četri igrača van ekipe, tako da nam hemija nije bila najbolja, ali u finalu će biti bolje“, rekao je Tomić po završetrku meča.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
On je prokomentarisao i sjajnu partiju Stratosa Perperoglua,

„Sa Stratosom sam bio u Olimpijakosu, znam ga i iz Panatinaikosa, Barselone, Efesa... To je igrač koji živi za košarku. Najpozitivnija ličnost na terenu i u svlačionici. Igrač kojeg bi svaki trener poželeo u timu“.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dobrić: Malo je vremena za odmor, ali bićemo još bolji u finalu

Izvor: B92, 17.Feb.2019

Ognjen Dobrić, košarkaš Crvene zvezde, veruje da njegov tim u finalu Kupa Radivoja Koraća može da odigra mnogo bolje nego u meču sa Megom...Crveno-beli su nadigrali Megu 92:73 posle trojkaške kanonade u poslednjem kvartalu meča u Čairu..."Bili smo stegnuti na početku utakmice, ali smo uspeli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.