Tomić: Galatasaraj mnogo bolji od trenutnih rezultata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Galatasaraj mnogo bolji od trenutnih rezultata

Trener košarkaša Crvene zvezde MIlan Tomić uoči utakmice protiv Glatasaraja u Evrokupu izjavio je da je turski tim znatno kvalitetniji nego što to pokazuju trenutni rezultati.

Zvezda posle četiri odigrane utakmice u A grupi ima skor 3-1, a Galatasaraj 2-2.

"Očekuje nas utakmica sa ekipom koja igra mnogo bolje nego što rezultati trenutno pokazuju. Igru turskog tima kreiraju dobri stranci, ali imaju i nekoliko dobrih domaćih igrača. Igraju napadačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << košarku, preko 86 ubačenih poena po meču, zato ćemo morati da odgovorimo jakom odbranom i sa puno energije", rekao je Tomić za klupski sajt.

Utakmica između Crvene zvezde i Galatasaraja igra se sutra od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić, a iz bezbednosnih razloga meč nosi epitet visokog rizika, imajući u vidu da je pre četiri godine u Istanbulu ubijen navijač crveno-belih Marko Ivković.
Pogledaj vesti o: Turska,   Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomić: Galatasaraj mnogo bolji od trenutnih rezultata

Izvor: RTS, 29.Okt.2018

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić uoči utakmice protiv Glatasaraja u Evrokupu izjavio je da je turski tim znatno kvalitetniji nego što to pokazuju trenutni rezultati. . Zvezda posle četiri odigrane utakmice u...

Nastavak na RTS...

Tomić: Da spustimo Galatu ispod 86 poena

Izvor: Mondo, 29.Okt.2018

"Svi igrači znaju šta znači ovaj meč i šta se očekuje. Spremni su", rekao je trener Zvezde...Crvena zvezda mts spremna je da se vrati pobedama u Evrokupu...Ekipa Milana Tomića izgubila je prošle nedelje na gostovanju Breši i vratila se kući sa prvim i zasad jedinim porazom od kada se ovaj sastav...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.