Tomić: Galata igra bolje nego što rezultati pokazuju

Izvor: N1 televizija, 29.Okt.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Galata igra bolje nego što rezultati pokazuju

Crvena zvezda igra u utorak od 19 časova protiv Galatasaraja u okviru petog kola Evrokupa. Pred meč u hali "Aleksandar Nikolić" trener crveno belih Milan Tomić kaže da će odbrana biti ključ protiv turske ekipe koja je veoma napadački potentna.

Galatasaraj iz prva četiri kola ima dve pobede i dva poraza. Trijumfi su ostvareni u Istanbulu protiv Andore odnosno Breše, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << turski tim izgubio u Ulmu i Monte Karlu. Zvezda se vraća u svoju halu posle prvog poraza u četvrtom kolu od italijanske Breše.

"Očekuje nas utakmica sa ekipom koja igra mnogo bolj nego što to njeni rezultati trenutno pokazuju. Igru turskog tima kreiraju dobri stranci, Vebster, Herison, Zek August, Slovenac Jaka Klobučar, ali imaju i nekoliko dbrih domaćih igrača koje predvodi bek i kapiten Koksal. Dakle, miks stranih i domaćih, na prvom mestu iskusnih igrača, koji igraju dobru napadačku košarku što govori i podatak od preko 86 ubačenih poena po meču u takmičenjima, Zato moramo da odigramo dobru odbranu, da igramo snažno sa puno energije, čime bi stvorili uslove da dođemo do važne pobede i bodova", poručuje trener Milan Tomić.

Crvenu zvezdu mts u utorak očekuje vrlo važna utakmica @EuroCup. U petom kolu crveno-beli dočekuju Galatasaraj. Trener Crvene zvezde mts, Milan Tomić, može da računa na sve igrače pred ovaj važan duel.

Detaljnije - https://t.co/TwQvNY9SvU ⚪️ #LetsPlayBasketball#WeAreTheTeampic.twitter.com/s5vV06fR78

Kapiten Branko Lazić je takođe rekao da je ključ Zvezde dobra odbrana.

"Očekuje nas utakmica sa ekipom koja ima odličan napad, koja ubacuje mnogo poena i koja igra mnogo bolje nego što pokazuju njihovi rezultati. U prošlom kolu izgubili su u samom finišu utakmicu od Monaka, i sigurno će reagovati. Sa druge strane, mi želimo novu pobedu, i do nje će nam put biti lakši ako budemo kontrolisali ritam utakmice, i ako budemo igrali kao tim", poručuje Lazić.

Iz Zvezde inače najavljuju da je ovo meč visokog rizika pa zato treba doći ranije u halu "Aleksandar Nikolić", a svi oni koji ne budu išli na meč mogu isti da prate na Sport Klubu 1 u utorak od 19 časova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delije se vraćaju u Pionir, Tomić hvali Galatu: Bolji su nego što se čini

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2018

Košarkaše Crvene zvezde sutra u pkviru petog kola Evro Kupa (19 časova, Sport Klub) očekuje duel protiv Galatsaraja. Biće to poseban meč zbog dobro poznatih razloga. Delije će ovog puta biti u Pioniru, pa se očekuje da tim Milana Tomića ima podršku 7000 ljudi. Očekuje se i vatrena atmosfera....

Nastavak na MozzartSport.com...

Naisa pomera mečeve Superlige zbog Evrope

Izvor: JužneVesti.com, 29.Okt.2018

Kako ne bi imala gust raspored pre i posle mečeva u prvom kolu Čelendž kupa koje igra 11. i 12. novembra u Portugaliji, Ženski rukometni klub Naisa pomerio je neke utakmice u domaćem šampionatu, pa će niški tim meč 7. kola Superlige protiv Bora igrati u utorak, 30. oktobra u hali "Čair". ..Tri...

Nastavak na JužneVesti.com...

GALATA PADA PRED "DELIJAMA": Zvezda dočekuje turski tim u meču koji znači više od igre

Izvor: Večernje novosti, 30.Okt.2018, 10:57

Navijači prekidaju bojkot kako bi odali počast nastradalom Marku Ivkoviću danas u 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Galatasaraja OD tragičnog 21. novembra 2014, kada je uoči evroligaške utakmice Crvene zvezde i Galatasaraja nožem u leđa usmrćen navijač našeg kluba...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.