Tomas Tuhel: Nisam ja jedini problem

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 19:39

Tomas Tuhel: Nisam ja jedini problem

Ipak, nada se poboljšanju situacije.

Trener Bajern Minhena Tomas Tuhel napustiće tu poziciju na kraju sezone, a pred meč sa Lajpcigom je pričao o razlozima rastanka sa Bavarcima.

- Da je greška samo jedne osobe, a u ovom slučaju trenera, imali biste danas nekog drugog preko puta vas na konferenciji za novinare - počeo je Tuhel.

- Ne mislim da sam ja jedini problem, ali sam odgovoran i preuzimam odgovornost za ovu odluku. Klupski zvaničnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znaju moju analizu, veoma je samokritična. Oni to znaju, ali to definitivno nije analiza za javnost.

Ovaj "raskol" u Bajernu mogao bi i pozitivno da utiče na ekipu, smatra Tuhel.

- Sve je razjašnjeno i nadam se da će nam to doneti slobodu. Makar meni kao treneru, u donošenju odluka. Ali i tim se može osećati slobodnije - završio je Nemac.

Bavarci u subotu od 18.30 dočekuju Lajpcig u okviru 23. kola i pobeda je imperativ imajući u vidu da im prvoplasirani Bajer Leverkuzen "beži" osam bodova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.