Toletov odgovor Terziću: Primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika sa jučerašnjeg meča

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toletov odgovor Terziću: Primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika sa jučerašnjeg meča

Predsednik FSS replicirao generalnom direktoru Zvezde

Pucao je rafalom tokom današnje konferencije Zvezdan Terzić u pravcu Tomislava Karadžića. Označio je predsednika FSS kao ključnu figuru dugogodišnje vladavine Partizana, ali i kao rodonačelnika brojnih negativnosti u ovdašnjem fudbalu.

Iako je trenutno na odmoru Karadžić je u izjavi za MOZZART Sport odgovorio na optužbe generalnog direktora Zvezde.

„Utakmica između >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << OFK Beograda i Zvezde odigrana 19.jula 2015.godine je izazvala neuobičajeno veliku pažnju javnosti. Nadleženi organi FSS će u redovnoj proceduri ispitati sve činjenice i okolnosti koje su se odigrale pre, za vreme, i posle utakmice. A o tome će javnost biti naknadno obaveštena“, rekao je Karadžić.

Delovao je prvi čovek našeg fudbala prilično odmereno, ali je na kraju morao da pomene dugogodišnjeg oponenta.

„Današnja konferencija Zvezdana Terzića je primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika sa jučerašnjeg meča“, dodao je Karadžić

(Foto MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TOLE KARADŽIĆ ODGOVORIO TERZIĆU: Evo šta je predsednik FSS rekao o meču OFK - Crvena zvezda

Izvor: Kurir, 20.Jul.2015

Prvi čovek srpskog fudbala rekao da je konferencija generalnog direktora crveno-belih primitivni vapaj jedinog stvarnog gubitnika sa jučerašnje utakmice..Predsednik FSS Tomislav Karadžić odgovorio je genralnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću, koji je ranije danas osuo drvlje i kamenje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.