Tohir: Želimo da se vratimo među deset najboljih na svetu

Izvor: Sportal.rs, 11.Sep.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tohir: Želimo da se vratimo među deset najboljih na svetu

Predsednik Intera Erik Tohir veruje da će se "neroazuri" u skorijoj budućnosti vratiti među deset najboljih ekipa na svetu. Gazda kluba takođe smatra da će u tome veliku ulogu imati hrvatski plejmejker Mateo Kovačić. Podsetimo, reprezentativac "vatrenih" je prešao u lombardijski tim iz Dinamo Zagreba u januaru 2013. godine za 15 miliona evra.

- Kovačić nije na prodaju. On je veoma važan igrač za Inter i ostaće u klubu - kazao je Indonežanin i prokomentarisao trenutnu situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u klubu:

 - Naš prioritet je da se vratimo gde nam je i mesto. Želimo da budemo u najboljih 10 timova na svetu. Da bismo uspeli u tome, moramo da ostvarimo veće prihode, a to ćemo učiniti tako što ćemo razviti dobre odnose sa navijačima. Takođe, smanjili smo broj igrača u timu, a uz to nam je ekipa i mlađa - podvukao je prvi čovek Intera, a prenose italijanski mediji.

(Tekst: Nemanja Banović, foto: Beta/AP/Massimo Pinca)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.