Tohir: Inter neće više da razbacuje novac

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tohir: Inter neće više da razbacuje novac

Novi predsednik Intera Erik Tohir poručio je navijačima da se klub neće razbacivati novcem, već da će jedan od prioriteta biti finansijsko stabilizovanje kluba.
(FOTO: asianews.it)
On je nedavno od Masima Moratija otkupio 70 odsto akcija kluba, a navijači Intera željno iščekuju nekog zvučno ime kao pojačanje.
Kada me pitate da li ću dovesti nove igrače, moj odgovor je uvek isti. Zajedno ćemo donositi odluke, ali uvek ćemo gledati budžet. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ništa neću da radim na svoju ruku, to je drugačije u odnosu na prethodni period u Interu. Vodićemo računa koga dovodimo i koliko trošimo. Naš cilj je finansijska rekonstrukcija kluba, da bi Inter bio zdrav. Takav je dogovor sa Moratijem – rekao je Tohir za klupsku televiziju.
Jedan od ciljeva indonežanskog biznismena je i izgradnja stadiona, pošto klub već decenijama deli „Đuzepe Meacu“ sa Milanom:
Jednog dana ćemo imati svoj, novi stadion, ali sada ne mogu da kažem kada će početi izgradnja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Interisti, ne nadajte se mnogo! Novi gazda planira da štedi za izgradnju stadiona

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2013, 10:36

Novi predsednik Intera Erik Tohir poručio je navijačima da se klub neće razbacivati novcem, već da će jedan od prioriteta biti finansijsko stabilizovanje kluba. On je nedavno od Masima Moratija otkupio 70 odsto akcija Intera, a navijači željno iščekuju neko zvučno pojačanje već u zimskom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.