Tohir: Nećemo se razbacivati

Izvor: B92, 27.Nov.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tohir: Nećemo se razbacivati

Novi predsednik Intera Erik Tohir poručio je navijačima da se klub neće razbacivati novcem, već da će jedan od prioriteta biti finansijska stabilizacija kluba.

Tohir je nedavno od Masima Moratija otkupio 70 odsto akcija kluba, a navijači Intera željno iščekuju nekog zvučno novajliju.

Kada me pitate da li ću dovesti nove igrače, moj odgovor je uvek isti. Zajedno ćemo donositi odluke, ali uvek ćemo gledati budžet. Ništa neću da radim na svoju ruku, to je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugačije u odnosu na prethodni period u Interu. Vodićemo računa koga dovodimo i koliko trošimo. Naš cilj je finansijska rekonstrukcija kluba, da bi Inter bio zdrav. Takav je dogovor sa Moratijem“, rekao je Tohir.

Jedan od ciljeva indonežanskog biznismena je i izgradnja Interovog stadiona, pošto klub već decenijama deli „Djuzepe Meacu“ sa Milanom.

Jednog dana ćemo imati svoj, novi stadion, ali sada ne mogu da kažem kada će početi izgradnja“, dodao je Tohir.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tohir: Nećemo se razbacivati

Izvor: B92, 27.Nov.2013

Novi predsednik Intera Erik Tohir poručio je navijačima da se klub neće razbacivati novcem, već da će jedan od prioriteta biti finansijska stabilizacija kluba...Tohir je nedavno od Masima Moratija otkupio 70 odsto akcija kluba, a navijači Intera željno iščekuju nekog zvučno novajliju...„Kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.