To je to, Kokoškov ima sliku Fenera, ovako će izgledati u novoj sezoni!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2020, 19:24

To je to, Kokoškov ima sliku Fenera, ovako će izgledati u novoj sezoni!

Nema više ni dolazaka, ali ni odlazaka.

Igor Kokoškov seda na klupu Fenera, napustio je još pre dva dana "mehur" u Orlandu i uputio se ka Istanbulu gde će u subotu prvi put voditi tim na treningu.

Kako javljaju mediji, igrače koje bude zatekao u Istanbulu biće oni na koje će računati tokom sezone pošto niko više neće otići, uključujući i Jana Veselog koji je odlučio da ostane.

Videli smo veliki broj odlazaka, ali i dolazaka, pa je sada jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako će izgledati tim, identično kako smo vam pisali pre dva dana.

Otišli su Derik Vilijams, Žo LOvernj, Džejms Naneli, Luiđi Datome, Nikola Kalinić, Kostas Slukas, kao i trener Željko Obradović.

Gledaćemo totalno drugačiji tim u odnosu na prethodni, evo i kako izgleda.



PG: Lorenco Braun, Leo Vesterman, Kenan Sipahi

SG: Nando De Kolo, Melih Mahmatoglu, Bobi Dikson

SF: Dajšon Pjer, Džarel Edi, Edgaras Ulanovas

PF: Danilo Bartel, Berkaj Čandan

C: Jan Veseli, Džoni Hamilton, Ahmet Duverioglu

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.