Izvor: MozzartSport.com, 19.Apr.2021, 23:29

To je pravi lider! Milner: Nadam se da Superlige neće biti (VIDEO)

„To mi se ne sviđa“, rekao as Liverpula posle meča sa Lidsom

Prvo su glas digli navijači Liverpula. Pa je Jirgen Klop rekao da je protiv evropske Superlige i da je njegov san oduvek bila Liga šampiona.

I pre nego što su se fudbaleri Liverpula našli na udaru, ni krivi ni dužni, jer ih niko ništa nije ni pitao, glas je digao Džejms Milner, zamenik kapitena i pravi vođa na terenu.

Pravo u kameru, samo što se završila utakmica sa Lidsom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na Eland roudu, engleski vezista je rekao:

Mogu da iznesem samo moje mišljenje: To (Evropska superliga, prim.aut) mi se ne sviđa i nadam se da se neće ni desiti, iz istih razloga koje iznose svi ostali. Prvi put sam čuo za to sinoć, ali smo bili koncentrisani na utakmicu. Pretpostavljam samo šta se sve pričalo na tu temu od juče i verujem da se slažem sa većinom“, poručio je Milner.

????James Milner y la Superliga:

"Solo estamos tratando de concentrarnos en el juego. Tenemos que intentar ser profesionales. Lo primero que oímos fue anoche. Hay muchas preguntas.

No me gusta y espero que no suceda" pic.twitter.com/ORFZ94U0mw

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je samo sat vremena pre početka utakmice u Lidsu rekao novinarima:

Oduvek je moj cilj bio da budem deo Lige šampiona. I sada nam je cilj da izborimo mesto koje vodi u to takmičenje. Meni se sviđa ideja u kojoj i Vest Hem može da se kvalifikuje u LŠ“, podvukao je Jirgen Klop.

Utakmica u Lidsu imala je neviđenu uvertiru. Prvo je iznad stadiona leteo avion koji je vukao poruku za Liverpul: „Recite ne Superligi“, a onda su na teren fudbaleri domaćeg tima istrčali u majicama sa upečatljivom porukom da mesto u Ligi šampiona mora da se zasluži. Meč je završen 1:1.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.