Džejms Milner (©Reuters)
Džejms Milner (©Reuters)

To je pravi lider! Milner: Nadam se da Superlige neće biti (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.04.21. | 23:22

„To mi se ne sviđa“, rekao as Liverpula posle meča sa Lidsom

Prvo su glas digli navijači Liverpula. Pa je Jirgen Klop rekao da je protiv evropske Superlige i da je njegov san oduvek bila Liga šampiona.

I pre nego što su se fudbaleri Liverpula našli na udaru, ni krivi ni dužni, jer ih niko ništa nije ni pitao, glas je digao Džejms Milner, zamenik kapitena i pravi vođa na terenu.

Izabrane vesti

Pravo u kameru, samo što se završila utakmica sa Lidsom na Eland roudu, engleski vezista je rekao:

Mogu da iznesem samo moje mišljenje: To (Evropska superliga, prim.aut) mi se ne sviđa i nadam se da se neće ni desiti, iz istih razloga koje iznose svi ostali. Prvi put sam čuo za to sinoć, ali smo bili koncentrisani na utakmicu. Pretpostavljam samo šta se sve pričalo na tu temu od juče i verujem da se slažem sa većinom“, poručio je Milner.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop je samo sat vremena pre početka utakmice u Lidsu rekao novinarima:

Oduvek je moj cilj bio da budem deo Lige šampiona. I sada nam je cilj da izborimo mesto koje vodi u to takmičenje. Meni se sviđa ideja u kojoj i Vest Hem može da se kvalifikuje u LŠ“, podvukao je Jirgen Klop.

Utakmica u Lidsu imala je neviđenu uvertiru. Prvo je iznad stadiona leteo avion koji je vukao poruku za Liverpul: „Recite ne Superligi“, a onda su na teren fudbaleri domaćeg tima istrčali u majicama sa upečatljivom porukom da mesto u Ligi šampiona mora da se zasluži. Meč je završen 1:1.


tagovi

EngleskaDžejms MilnerEvropska SuperligaPremijer ligaLiverpul

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara