Tipsarević se povukao sa AO

Izvor: B92, 04.Jan.2014, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević se povukao sa AO

Srpski teniser Janko Tipsarević zbog povrede neće učestvovati na prvom Gren slemu sezone, Australijan Openu.

Tipsarević ima hronične probleme sa povredom pete, zbog koje nije igrao još od kraja oktobra, zbog čega vest o njegovom povlačenju iz Melburna nije došla kao iznenađenje.

Janko se prethodno povukao sa turnira u Čenaju, na kojem je trebalo da brani titulu, a njegovo odsustvo sa prvog Gren slema sezone potvrdili su organizatori.

Tipsarevića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će u glavnom žrebu zameniti Čeh Jan Hajek.

Srpski teniser trenutno drži 36. mesto na ATP listi sa 1.130 bodova i zbog povlačenja sa Australijan Opena sigurno ga očekuje strmoglav pad na listi.

Pošto Tipsarević nije u mogućnosti da igra i zbog suspenzije koja je izrečena Viktoru Troickom, Novak Đoković će biti jedini siguran učesnik prvog Gren slema sezone iz Srbije u muškom singlu.

Australijan Open počinje 13. januara i traje do 26, a Đoković na njemu brani titulu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević se povukao sa AO

Izvor: B92, 04.Jan.2014

Srpski teniser Janko Tipsarević zbog povrede neće učestvovati na prvom Gren slemu sezone, Australijan Openu...Tipsarević ima hronične probleme sa povredom pete, zbog koje nije igrao još od kraja oktobra, zbog čega vest o njegovom povlačenju iz Melburna nije došla kao iznenađenje...Janko se...

Nastavak na B92...

Tipsarević se povukao sa Australijan opena

Izvor: Blic, 04.Jan.2014

Janko Tipsarević i dalje kuburi sa povredom pete, zbog koje se povukao i sa Australijan opena...O ovome je izvestio organizator prvog ovogodišnjeg Grend slem turnira, objavivši na svom zvaničnom Tviter nalogu da je "Janko razočaran što mora da potvrdi povlačenje sa Australijan opena zbog povrede",...

Nastavak na Blic...

Tipsarević odustao od Australijan Opena

Izvor: Mondo, 04.Jan.2014

Srpski teniser saopštio da neće učestvovati na prvom grend slemu sezone zbog povrede koju još nije zalečio.

Nastavak na Mondo...

Tipsarević odustao od Australijen Opena

Izvor: Politika, 04.Jan.2014

MELBURN – Srpski teniser Janko Tipsarević odustao je zbog povrede pete sa prvog gren slem turnira sezone u Melburnu, koji počinje 13. januara...Organizatori Australijen opena objavili su na Tviter profilu da je Tipsarević razočaran zbog odluke o povlačenju sa turnira...Umesto Tipsarevića, u glavnom...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.