Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2020, 14:43

Tipsarević objavio KRAJ SARADNJE! (foto)

Godinu dana je potrajala...

Janko Tipsarević nije više trener Filipu Krajinoviću.

To je Tipsarević danas saopštio na svom profilu na Instagramu, ne navodeći razloge zbog kojih je do prekida saradnje došlo.

"Nakon godine zajedničkog rada, Filip Krajinović i ja smo doneli odluku da završimo našu saradnju. Bilo je to sjajno iskustvo, gde sam mnogo naučio i kao osoba i kao trener", napisao je Tipsarević, uz zajedničku fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Krajinovićem.

Sada je na potezu 28-godišnji Krajinović, koji saradnju sa dosadašnjim trenerom završava kao 30. igrač na ATP listi. U svojoj objavi ovim povodom, Krajinović je najavio još bolje igre u 2021.

Može li sa novim trenerom više od ''Top 30''?

-

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.