Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2020, 16:08

Tipsa se razišao sa Krajinovićem

Saradnja prekinuta nakon godinu više-manje uspešnih dana

Janko Tipsarević više nije trener našem trećem reketu, Filipu Krajinoviću, a saradanja nekadašnjeg i sadašnjeg reprezentativca Srbije potrajala je godinu dana. U tom periodu as iz Sombora je odigrao jedno finale i dva polufinala, ali o dalje nie uspeo da uzme toliko čekanu ATP titulu. A upravo zbog toga je počeo saradnju sa Tipsom.

„Posle pune cele godine zajedničkog rada Filip Krajinović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i ja smo odlučuli da prekinemo kolaboraciju. Bilo je to odlično iskustvo tokom kojeg sam naučio mnogo i kao trener i kao osoba“ objavio je Tipsarević ne objasnivši razloge rastanka.

After a full year of working together, @krajinovic_filip and myself have decided to end our collaboration. It was a great experience where I have learned a lot both as a person and a coach.

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on Oct 23, 2020 at 3:23am PDT

Nije poznato ko će preuzeti brigu o spotskoj karijeri trenutno 30. igrača na svetskoj lestvici, ali je jasno da će mu prevashodni zadatak biti da Fića konačno stigne do ATP titule.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.