Tim lagano do osmine finala, slavila i Halep

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020, 17:52

Tim lagano do osmine finala, slavila i Halep

Dominik Tim u četvrtom kolu RG.

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u osminu finala Rolan Garosa, pošto je danas u Parizu pobedio Norvežanina Kaspera Ruda sa 6:4, 6:3, 6:1.

Tim, treći teniser sveta i osvajač titule sa Otvorenog prvenstva SAD, pobedu nad 28. nosiocem turnira Rudom ostvario je za dva sata i 17 minuta igre.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Austrijanac je na ovom meču samo jednom pretrpeo brejk, kada je Rud poveo sa 3:1 u prvom setu. Tim je već u narednom uzvratio, a do kraja meča je iskoristio šest od 15 brejk prilika. Takodje, spasio je sedam od osam brejk lopti sa kojima se suočio.

U osmini finala Tim će igrati protiv pobednika meča u kojem se sastaju Švajcarac Sten Vavrinke i Francuz Igo Gaston.

Plasman u osminu finala lako je izborila i Rumunka Simona Halep koja je Amerikanki Amandi Anisimovoj prepustila samo jedan gem.

Helep je do četvrte runde Rolan Garosa stigla posle samo 54 minuta igre.

Ona će se za plasman u četvrtfinale boriti sa Poljakinjom Igom Svjatek.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal i Halep u osmini finala, Vavrinka ispao sa Rolan Garosa

Izvor: Danas, 02.Okt.2020

Branilac titule na Rolan Garosu Španac Rafael Nadal plasirao se danas u osminu finala tog pariskog grend slem turnira, pošto je pobedio 74. igrača sveta Italijana Stefana Travalju posle tri seta, 6:1, 6:4, 6:0.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.