Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020, 21:01

Tim dominira, naredni je Rubljov

Austrijanac očekivano slavio večeras u Beču protiv Garina i bez problema plasirao se u četvrtfinale prestižnog turnira

Treći reket sveta, Dominik Tim zabeležio je i drugu pobedu na ovogodišnjem izdanju ATP turnira u Beču. Domaći as, ujedno aktuelni šampion, ali i promoter ovog takmičenja, bez većih problema plasirao se u četvrtfinale turnira koji se igra na tvrdoj podlozi u hali, za nagradni fond od 1,5 miliona evra.

Kao što se i očekivalo teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz obližnjeg grada, Viner Nojštad bio je bolji, i to u dva seta, rezultatom 6:3 i 6:2 savladavši opasnog mladog Kristijana Garina za 65 minuta igre. Verovalo se da bi Čileanac, trenutno 22. na ATP listi mogao da pruži makar kakav otpor, ali mu Austrijanac to nije dozvolio.

Kako Đoković, tako i Tim gura dalje u želji da se sa prvim na svetu odmeri u finalu pred domaćim tribinama, zašta su mu potrebne još dve pobede, a naredni protivnik će mu biti Andrej Rubljov. Supertalentovani Moskovljanin je u fantastičnoj formi u ovoj godini i igra sve bolje, što pokazuju i osvojena četiri ATP pehara samo u 2020.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.