Tijafo pobedio Cicipasa i doneo pobedu Timu Sveta na Lejver kupu

Izvor: Beta, 25.Sep.2022, 20:35

Tijafo pobedio Cicipasa i doneo pobedu Timu Sveta na Lejver kupu

Američki teniser Frensis Tijafo pobedio je večeras u Londonu Grka Stefanosa Cicipasa sa 1:6, 7:6, 10:8, i tako done pobedu Timu Sveta protiva Tima Evrope na Lejver kupu.Tim Sveta je slavio ukupnim rezultatom 13:8.Tijafo, 19. na ATP listi, pobedio je šestog tenisera sveta posle sat i 48 minuta igre.Cicipas je bio ubedljiv u prvom setu i brejkovima u četvrtom i šestom gemu stigao do vodjstva.U drugom setu, oba igrača su bila sigurna na svom servisu pa se pobednik odlučivao u taj-brejku, u kom je posle četiri spašene meč lopte slavio Tijafo sa 13:11.Amerikanac je u odlučujućem setu iskoristio treću meč loptu, i done pobedu Timu Sveta na ovogodišnjem Lejver kupu.Ranije danas srpski teniser Novak Djoković je poražen od Kanadjanina Feliksa Ože-Alijasima sa 0:2, dok je Kanadjanin u paru sa Amerikancem Džekom Sokom pobedio italijansko-britanski par Matea Beretinija i Endija Mareja sa 2:1.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tijafo pobedio Cicipasa i doneo pobedu Timu Sveta na Lejver kupu

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2022

Američki teniser Frensis Tijafo pobedio je večeras u Londonu Grka Stefanosa Cicipasa sa 1:6, 7:6, 10:8, i tako done pobedu Timu Sveta protiva Tima Evrope na Lejver kupu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.