Tihi optimizam orlova pred meč u Makedoniji, Sulejmani možda u ekipi

Izvor: Blic, 14.Okt.2012, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tihi optimizam "orlova" pred meč u Makedoniji, Sulejmani možda u ekipi

Posle bolnog poraza od Belgije sa 3:0 na Marakani, fudbalska reprezentacija Srbije preselila se u Makedoniju gde će u utorak odigrati svoj naredni meč u kvalifikacijama za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Poput "orlova", i Makedonci su u petak doživeli poraz na svom terenu, 2:1 od Hrvatske, no rival i nije toliko u mislima naših reprezentativaca koliko koncentracija na sopstvenu igru.

"Spremno dočekujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << taj meč. Mislim da ćemo dobiti taj meč. Nismo imali sreće protiv Belgije, možda smo malo pali u drugom poluvremenu... Mi svakako idemo na tri boda, na selektoru je da odluči kako ćemo igrati. Mislim da ćemo igrati maksimalno ofanzivno. Normalno, osećam pritisak, ali ovo moramo da dobijemo ako želimo da se plasiramo na Svetsko prvenstvo", rekao je napadač Partizana i srpske reprezentacije Lazar Marković.

Slično razmišlja i Milan Biševac.

"Iza nas je bolan, težak poraz. Mnogo smo očekivali tada, dobro smo odradili sat vremena, ali to nije dovoljno u fudbalu, meč traje 90 minuta. Nije nam bilo lako posle utakmice, bili smo nervozni, što je i normalno, ali rezultat na kraju i nije bio baš realan. Okrećemo se Makedoncima, treba da pokažemo da li smo spremni ili ne. Bitno je da što pre zaboravimo meč protiv Belgije i skoncentrišemo se na ono što sledi. Pričali smo, mi igrači, i konstatovali da smo ipak u većem delu prethodnog meča igrali dobro, ma koliko to bilo čudno posle 0:3 na semaforu. Ne smemo da dozvolimo rivalima da nam se 'odlepe', idemo u Skoplje po sva tri boda", rekao je Milan Biševac.

Miralem Sulejmani je istakao da se nada da će moći da igra u Makedoniji, naglasivši da je trenirao tokom oba dana ovog vikenda, što znači da bi povreda zbog koje je propustio utakmicu sa Belgijom trebalo da je prošlost.

Povezane vesti: Janevski najavljuje drastične promene protiv Srbije i žali za Pandevim Kolarov: Pobedićemo mi i Belgiju i Makedoniju Janevski odredio adute, Pandev predvodi Makedonce protiv Srbije Remi u Briselu po meri Srbije, Hrvati i Belgijanci podelili bodove! Štimac: Mandžukić je poginuo na terenu, nismo gubili glavu i rizikovali

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.